Te fogadnál örökbe gyereket, úgy, hogy lehetne saját is?
Ha egy gyereket szeretnél csak egy örökbefogadott, vagy ha többet, akkor mondjuk az az egyik, vagy mindegyik.
Egyrészt megkímélnéd magad is a szüléstől, másrészt segítenél egy kis életen. (nem vagyok szülés ellenző, de mégis nem egy egyszerű dolog kihordani egy gyereket)
ma 16:08: ki mondta, hogy akkor is hord ki a babát, ha az egészségedet kockáztatod vele?! Ilyen esetben teljesen indokolt és ésszerű az örökbefogadás, úgyhogy feleslegesen kötekszel.
Itt most azokról volt szó, akik "idegenkednek" a szüléstől vagy "nem akarják tönkretenni a testüket" azokkal a kellemetlenségekkel. Tehát akik meg sem akarják próbálni annak ellenére, hogy elvileg komplikáció mentes normál terhességük lehetne.
Nem kötekszem,de honnan tudod,hogy másoknak milyen okuk van rá,akik ide írtak ?
Én csak azt mondtam,hogy nem kell rögtön megszólni ,mert sneki nem fog ide a4es oldalakat pötyögni,hogy miért nem akar szülni..
Szívesen fogadnék örökbe, de a férjem nem, ezért ez így nem egy valós opció az életben.
Na de...amiért örökbefogadnék, az a nagymamám. Őt leadta az anyukája a Vöröskeresztnek, és olyan gyermektelen házaspárhoz került, ahol nem szerették igazán. Ezért a nagymamám maga is azt hiszi, hogy csak azért, mert nem VÉR szerinti valakinek a gyereke, nem lesz szerethető. Pedig ez biztosan nem így van, mert a szeretet nem ettől függ, nem a vérségi kötelék az alapja.
Alap, hogy fogadnék.
Én nem vagyok mártír, nem növelem az áldozathozatal mennyiségét, ha nem muszáj.
Ha terhesség és szülés nélkül is lehet gyerekem, akkor minek tegyem ki magam feleslegesen 1-2 év testi bajnak is?
Ez egy jó találmány, az örökbe fogadás.
Mielőtt a terhes-szülő nők nekem esnének, hogy lehet ilyet mondani, közlöm, hogy én sem mászok rá egyikre sem, hogy de hogy lehet szülni úristen??
Tessék szépen elfogadni, hogy nem vagyunk egyformák, mindenkinek meg lehet a saját véleménye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!