Bunkóság lenne most elköltözni? Nem bírok egy babával együtt élni
#82 - talán az idézetet is olvasni kellene, amire reagáltam... abban van szó párról...
Egyébként meg, a párok esetén ugye valóban elvárható lenne az ilyen szintű alkalmazkodás, ha egyszer KÖZÖSEN vállalták... és még gyakran ott se működik...
Itt, a kérdésben szó sincs KÖZÖS vállalásról... itt anyuci vállalt egyedül...
Anyuka a sajat kedvtelesere csinaltatta fel magat akkor bomboltesse a csecsemot a sajat fulebe es hagyja beken a 15 eves lanyat az nem a cseledje.
Lehet hogy a pasi is azert hagyta ott a gyerekkel mert arra is raeroltette az akaratat.
O vallalta az o dolga a gyerek.
84 es vagyok megegyszer.
A sogornomeknel negyen voltak testverek o 10 evvel idosebb a kovetkezonel . MIndig ra harult a "vigyazz a testvereidre" csinald ezt csinald azt te mar nagy vagy stb. mondoka.
Ennek az lett az eredmenye hogy a sogornom utalja a gyerekeket es amikor anyosom megkerdezte hogy hat mikor jon mar nalatok a kisbaba akkor a sogornom kerteles nelkul kozolte hogy sohanapjan, neveltem a te gyerekeidet eppen eleget, nem kerek se a szaros pelenkabol se a hisztis kolykokbol.
Anyosom teljesen le volt dobbenve holott a sogornom ervelese ertheto es logikus volt. 17 eves koraig mast se csinalt csak a testvereire melozott az iskola mellett.
84-85!
2013bol való a kérdés. A gyerek azóta már rég nem csecsemő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!