Bunkóság lenne most elköltözni? Nem bírok egy babával együtt élni
15 évesen csak Anyukád engedélyével költözhetsz el.
Ha meg tudjátok beszélni, hogy Apukádnál lakj, amíg nagyon síros a kicsi, akkor semmi akadálya,
Költözz el,ha apukáddal is jó a kapcsolatod.Gondolom bele fog egyezni,a gyereke vagy.
A helyedben én is elköltöznék,bármennyire is szeretem anyukámat,nem bírnék elviselni egy ordító,bömbölő,nyivákoló kisgyereket.Ráadásul én egyáltalán nem is szeretem a gyerekeket,nem is tudok velük mit kezdeni,idegesítenek és fárasztanak.
Gondolhatod,hogy mit kell átélnem egy olyan helyen mint pl háziorvos(gyerekorvos)gügyögnek meg 100x elmondanak valamit a gyereknek,aki nyilván nem érti meg,annál inkább csinálja...
Az olyan anyáktól meg falra mászok,akik a nagyobb gyerekkel neveltetnék a kicsit.Magának szülte meg a párjának,az ő gyereke,vigyázzon rá ő,foglalkozzon vele,vagy nem kellett volna megszülnie.Szerintem anyukádnak figyelembe kellett volna vennie hogy bizonyos korkülönbség már túl sok,és nem kellett volna 3.-ik gyereket vállalnia,főleg,hogy ez mindenkinek rossz.Neki is az lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!