Megtaláltad már a helyed a világban és az életben?
Figyelt kérdés
ha igen mivel,hogyan ...kort és nemet is2013. febr. 6. 19:12
11/17 anonim válasza:
Sajnos nem. Pedig látszólag minden tökéletes felém.
21/L
14/17 anonim válasza:
A sok 28/N konkrétabban mit nem talált meg?
15/17 anonim válasza:
2. vagyok.
Ugyan párkapcsolatban éltek, de nem éppen a legboldogabban. Nincs munkám, barátaim, nem tudom mit is akarok kezdeni az életemmel.
16/17 anonim válasza:
Félig-meddig. Lezárult a kamaszkorom legdurvább része, jóban lettem a szüleimmel, túlléptem egy szakításon ami egy éve nem hagyott nyugodni, rájöttem kik az igazi barátaim, és mit szeretnék kezdeni az életemmel, megtaláltam a gyenge pontjaim és az erősségeim. Még csak gimibe járok, szóval sok minden változhat, de arra már sikerült rájönnöm, ki vagyok, és mit akarok, és ez is valami. 17l
17/17 anonim válasza:
Nem találom a helyemet sehol sem.
Véghez vihető terveim sajnos nincsenek, csak lehetetlen álmaim vannak...
De mindig van remény! (=
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!