Tényleg ennyire elfoglalt mindenki a mai világban?
Ismerős helyzet. Az én ismerőseim se érnek rá szinte sose, mert munka van, mert otthon segít, mert pihen, mert mosogat, mert a barátjával van, mert elrabolták az űrlények, mert, mert, mert... Én is dolgozok, ha van munka, segítek itthon, sőt barátom is van, mégis tudok időt szakítani rájuk. Akárhányszor hívnak, mindig megyek. Egyszer fordult elő, hogy nem mentem, pedig ráértem volna...Na, akkor aztán én voltam a rossz. :) Akkor is én vagyok a gonosz, ha nem hívom őket, hisz úgyse érnek rá. Bonyolultak. :)
Engem igazából már nem izgat különösebben, találkozunk, ha éppen úgy tartja kedvük. Én meg közben eljárok egyedül fesztiválra, színházba, koncertre, Balatonra, sétálni és a többi helyre.
20/l
Erre az a válasz hogy nem akarnak veled találkozni.
Sajnos én is ilyen vagyok keresem a kifogásokat, ezért meg ezért nem érek rá. De igazából nincs kedvem velük találkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!