Megtaláltad már a helyed a világban és az életben?
És hogy fair legyen, te?
A kérdés miként merült fel? Kérünk egy kis szövegkörnyezetet is.
Utolsó igazad van:-)
Olvasgattam itt gyk-n egy olyan kérdést hogy mitől érzed teljesnek az életed és hogy az-e.. emiatt írtam ki főként a kérdést mert hát van köze hozzá..
Nekem a válaszom nem., Több oka van pl: nem volt még bnöm, diplomám van de nincs munkám, noha csinálok olyat ami nem fizet de ha bejön jó munkalehetőségem lesz.., itthon sem teljesen jó a dolog és sorolhatnám..24f bagyok
Nekem sem. Régen jól éreztem magam, de 3 éve, maióta apám meghalt, azóta nem találom a helyem. Abba hagytam a főiskolát, elmentem dolgozni. Ma már rájöttem, hogy ez bántott annyira. Ősszel újra elkezdem (igen, elölről).
Félreértés ne essék, a volt munkahelyemen nagyon jól éreztem magam, akkor új hobbiba kezdtem, új életet nyitottam. Most vegyíteni akarom az új életemet a régivel, ergo diplomát szeretnék szerezni!
Az egyik legfontosabb célt (gyermekem születése) már elértem.
Ami nehezebben megy, az egy hobbinak, sportnak a kitartó élvezete és művelése, mert nagyon kimerít ez a munka-háztartás-gyereknevelés háromszög, szükségem lenne másfajta kikapcsolódásra (nem iszom, nem dohányzom).
Szóval, válaszolva: igen azt hiszem megtaláltam, de mindig van hová fejlődni.
36/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!