Megengedett hogy Feleség új párja fürdesse 7-éves kislányt?
Figyelt kérdés
2013. febr. 6. 11:18
31/37 anonim válasza:
Folyamatban Válás? Milyen NŐ? ANYA?
32/37 anonim válasza:
Bűncselekmény! Elveszítheted gyermekek.
34/37 anonim válasza:
A pedofil ügyek 80%-át a nevelőapa/közeli rokon pl. nagybácsi követi el.
Látszólag rendben lehet a gyerekkel minden, mert befenyítik, hogyha beszélsz róla, baj lesz. Persze, azért jelek vannak.
Ha az exnejed párja tényleg fürdeti a gyereked, én a gyámügyhöz fordulnék, hogy vizsgálják felül a gyerekelhelyezést... De előtte tájékozódj, hogyan tudod bizonyítani. Persze alapból ne feltételezzük, hogy pedofil a pasas, de jobb félni mint...
36/37 anonim válasza:
Érdekes, hogy itt senki sem foglalkozik a pasas személyiségével, csupán a körülményekkel. A vér szerinti apa éppúgy lehet pedofil, mint bárki idegen. Az esetek nagy többségében mégsem történik semmi, mert a pasas nem egy állat, hanem egy lelkiismerettel, józan döntés képességgel rendelkező ember,aki tudatosan elkerüli a nemkívánatos helyzeteket. A homoszexualitást hatalmas pénzekkel támogatja a világbank, a pedofíliát pedig üldözi. 50 éve, még egészen másképpen másként állt a jog ugyan ehhez a problémakörhöz. Ez a kérdés társadalmi-politikai vetülete.Szerintem egy hétéves kislányt már a saját édes, nem pedofil apja se fürdesse !
37/37 anonim válasza:
Hatévesen eltévedtem az erdőben. Hétéves koromban egyedül mentem vonattal a nagyszüleimhez. Nehogy má' egy nyomoronc kádból ne tudtam volna kimászni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!