Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megengedett hogy Feleség új...

Megengedett hogy Feleség új párja fürdesse 7-éves kislányt?

Figyelt kérdés
2013. febr. 6. 11:18
1 2 3 4
 31/37 anonim válasza:
Folyamatban Válás? Milyen NŐ? ANYA?
2013. febr. 7. 12:09
 32/37 anonim válasza:
Bűncselekmény! Elveszítheted gyermekek.
2013. febr. 8. 06:05
 33/37 anonim válasza:
Semmi Szín alatt!!!
2013. febr. 10. 09:15
 34/37 anonim ***** válasza:

A pedofil ügyek 80%-át a nevelőapa/közeli rokon pl. nagybácsi követi el.

Látszólag rendben lehet a gyerekkel minden, mert befenyítik, hogyha beszélsz róla, baj lesz. Persze, azért jelek vannak.

Ha az exnejed párja tényleg fürdeti a gyereked, én a gyámügyhöz fordulnék, hogy vizsgálják felül a gyerekelhelyezést... De előtte tájékozódj, hogyan tudod bizonyítani. Persze alapból ne feltételezzük, hogy pedofil a pasas, de jobb félni mint...

2013. febr. 11. 17:59
 35/37 anonim ***** válasza:
utolsóval értek egyet!
2013. febr. 12. 08:10
 36/37 anonim válasza:
Érdekes, hogy itt senki sem foglalkozik a pasas személyiségével, csupán a körülményekkel. A vér szerinti apa éppúgy lehet pedofil, mint bárki idegen. Az esetek nagy többségében mégsem történik semmi, mert a pasas nem egy állat, hanem egy lelkiismerettel, józan döntés képességgel rendelkező ember,aki tudatosan elkerüli a nemkívánatos helyzeteket. A homoszexualitást hatalmas pénzekkel támogatja a világbank, a pedofíliát pedig üldözi. 50 éve, még egészen másképpen másként állt a jog ugyan ehhez a problémakörhöz. Ez a kérdés társadalmi-politikai vetülete.Szerintem egy hétéves kislányt már a saját édes, nem pedofil apja se fürdesse !
2013. febr. 12. 09:29
 37/37 anonim ***** válasza:
Hatévesen eltévedtem az erdőben. Hétéves koromban egyedül mentem vonattal a nagyszüleimhez. Nehogy má' egy nyomoronc kádból ne tudtam volna kimászni!
2013. febr. 23. 19:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!