Megengedett hogy Feleség új párja fürdesse 7-éves kislányt?
Én meg 7 éves kislányként nem engedném, hogy egy idegen fürdessen. Ha már sokszor járt ott a pasi(tehát nem pár hetes kapcsolat) és tényleg olyan lenne a kapcsolatuk a kislánnyal, akkor persze, megkérheti, hogy segítsen megmosni a haját, vagy kimászni a kádból, stb.
Mindenesetre én anno biztos nem engedtem volna, hogy egy idegen fürdessen. A nagynénémet se szerettem annyira, mikor ő fürdetett, általában inkább megvártam míg anya vagy apa ráért.
1. a 7 éves gyereket NEM KELL fürdetni,max ott szórakoztatod,figyeled
2. egy lánygyermek közelébe nem szabad idegen férfi embert engedni,főleg nem rövid ismeretség után!
Nem vagyok prűd,sőt még idős sem,de nem lehet tudni...
waze, nekem 7 évesen már nem kellett díszkíséret a fürdéshez. a nevelőapámnak eszébe nem jutott volna a fürdőszobába bejönni olyankor.
nekem ebben az a meleg, h 1: anyuka ezt szótlanul nézi, 2: "újapuka" vajon nem-e pedofil-e...
a saját apja a gyereknek az más, de egy vadidegen hapsi minimum beteg ha ilyet csinál....
A pofám leszakad! Milyen anya az ilyen???? Nem szégyenli magát? Pár hét ismeretség után még a küszöböt sem léphetné át, nem hogy a lányom punciját, popsiját mosogassa!!! Bocsánat a szókimondásért, de ez van! Ha Te vagy az édesapa kérdező, ezt ne hagyd szó nélkül!!!!! Védd meg a lányodat!!!
Mondjuk azt sem értem, hogy erre hogy kerülhetett sor? Az anya annyira gyépés, hogy megkérte erre a fickót, vagy a pasas ajánlkozott fel??? Ezt nem szabad szó nélkül hagyni!!! Itt valami nem stimmt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!