Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megengedett hogy Feleség új...

Megengedett hogy Feleség új párja fürdesse 7-éves kislányt?

Figyelt kérdés
2013. febr. 6. 11:18
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem. Én a pár hetes kis szexkapcsolatomat nem engedném a gyerekem közelébe, az biztos. Ha már az összeköltözés a téma, akkor.
2013. febr. 6. 11:31
 12/37 anonim ***** válasza:
95%
Ez hozzáállás kérdése! Ha a férfi nagyon akar fürdetni,ott már valami bibike van! Figyelj,legyél szemfüles,nehogy késő legyen.Beszéld meg a gyerekkel,bármit is mond neki a férfi,bárhogy fenyegeti,ha olyan célzásokat tesz,szóljon neked.Nem szabad,hogy megijedjen,rettegjen!Tudom,nem szabad ebből kiindulni...de a mai világban ...sajnos,bármi megtörténhet!Le sem irom én mit tennék,ha a gyerekemet molesztálná az,akit én szeretek,bizom benne,stb!Amúgy én nem hagynám!Annyi idődnek lenni kell,hogy a gyerekedet meg tudd fürdetni!
2013. febr. 6. 11:32
 13/37 anonim ***** válasza:
100%

Pár hetes kapcsolatnál hogy kerül a gyerek közelébe a pasi? Még ruhában sem,nemhogy meztelenül...

Anyuka férje legyen legalább,de fürdetni már akkor sem kell.

2013. febr. 6. 11:39
 14/37 anonim ***** válasza:
96%

Igaz amit írnak itt, nem kell már fürdetni egy ennyi idős kislányt, max tényleg a hajmosás vagy kisegíteni a kádból de már valószínű azt is tudja.

Én nem engedném hogy férfi mosdassa azén lányom, max az apja.

2013. febr. 6. 11:41
 15/37 anonim ***** válasza:
97%
Pár hetes kapcsolatnál még az sem derülne ki, hogy veled perverz-e. = éves lányodat ő fürdeti? Be se mutattam volna még. Ilyen kislányt meg már nem kell kitenni idegen férfiszemeknek. Strandon se pucéron szaladgál, remélhetőleg.. Ez a pasi mennyivel több neki, mint csak a strandon egy bácsi. Ne legyél ennyire bátor, főleg ne a lányod esetleges kárára.
2013. febr. 6. 11:41
 16/37 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, jól gondolom, hogy te vagy a férj és a feleségednek van új párja, aki a kislányotokat fürdeti?

Nyugodtan tedd szóval, ez nem normális dolog!

Én ennyi idős korban már az apukám előtt is szégyenlős voltam, ha benyitott a fürdőszobába ha ott voltam, nemhogy egy vadidegen előtt..

21l

2013. febr. 6. 11:47
 17/37 anonim ***** válasza:
100%
*tedd szóvá
2013. febr. 6. 11:47
 18/37 anonim válasza:
56%
Ezt neked kell eldöntened, attól függ mennyire bízol meg benne.
2013. febr. 6. 11:48
 19/37 anonim ***** válasza:
100%

Bazki egy pár hetes kapcsolatban még a tengerimalacaimat sem mutatnám be, nem hogy a lányomat : o

Ha meg feltétlenül ő akarja fürdetni, akkor drágám itt van valami hu-huh-hu-huuuuncutság!

2013. febr. 6. 11:49
 20/37 anonim ***** válasza:
89%
Teljesen egyetértek azokkal akik azt írják korai. Egy 7 évest nem kell már fürdetni. Inkább megkérném a szomszéd nénit jöjjön át segíteni, mint egy pár hete ismert pasira bízzam, ha pl délutános vagyok és azért nem érek rá...
2013. febr. 6. 11:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!