Mi az az ok ami miatt, biztos elhagynád a párod? Olyanra vagyok kíváncsi amikor "nincs több esély"!
Attól függ,hogy vannak-e gyerekek?Ha vannak,akkor nem a saját sértettségemet nézném elsősorban,hanem azt,hogy a gyerekekenek mindkét szülőjükre szükség van.És ha megcsalt,akkor érdemes elgondolkozni azon,hogy én ebben nem vagyok-e hibás? És természetesen megbeszélném vele a miértet.Mindent megtennék,hogy rendbehozzam a házasságomat.Én biztos nem csalnám vissza,mert akkor én sem érezném különbnek magamat egy K-nál.Arról már nem is szólva,hogy ettől csak rosszabb lenne minden.A Problémákat megoldani kell,nem pedig elmélyíteni.
Természetesen,ha alkoholista,drogozik.játszik, akkor csak a válás az egyetlen megoldás,a gyerekek érdekében is.
Ha megalázna és úgy viselkedne velem,mint akit sz@rra se becsül.
Alkoholizmus,drogozás estén is,ha a segítségem ellenére se hagyná fel.
Ha bedobna a haverjainak a "közösbe".
Ha nekem kellene eltartani,mert lusta dolgozni,szóval önhibáján kívül nincs munkája.
Ha tudnám,hogy már nem szeret,vagy már én nem szeretem és ez menthetetlen.
Ha nem kellenék neki,mint nő.
Ha a fejem felett döntene és az én véleményem nem számítan fontos dolgokban.
Ha szántszándékkal becsapna,hazudna.
Ha lefeküdne a legjobb barátnőmmel,vagy a testvéremmel.
Ha bántaná a kislányom,vagy molesztálná.Bár akkor nem elhagynám,hanem özvegyen csücsülnék a sitten!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!