Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi az az ok ami miatt, biztos...

Mi az az ok ami miatt, biztos elhagynád a párod? Olyanra vagyok kíváncsi amikor "nincs több esély"!

Figyelt kérdés
2009. szept. 4. 17:43
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
Azt hogy visszacsalnám,és visszaütnék csak azért tenném hogy érezze milyen az. Én nem olyan vagyok hogy beülök a sarokba,és sírok vagy mindent eltűrök. Aztán ha egába vagyunk,és még egyszer megteszi nincs több esély! Örök igazság hogy "lakva ismerszik meg az ember",én 5éve élek vele,soha nem bántott semmilyen téren.
2009. szept. 4. 19:02
 22/30 anonim ***** válasza:
100%
Ha megütne, ha megcsalna, ha bleszeretnék másba.
2009. szept. 4. 19:05
 23/30 anonim ***** válasza:
67%
Ha a gyerekeket vagy engem megütne. Azt soha nem bocsátanám meg. A megcsalást előbb lenyelném...
2009. szept. 4. 19:06
 24/30 anonim ***** válasza:
100%
..én a hazugságot nagy nehezen megbocsátottam, fél éve...( bár azóta is kételkedem ,hogy azóta volt-e más hazugsága) a megcsalás miatt dobnám....
2009. szept. 4. 19:09
 25/30 anonim ***** válasza:
100%
Ha kiderülne, hogy megcsalt vagy nagyon komoly dologban hazudott nekem. Elhagynám akkor is, ha agresszívvá válna, mert azt egyszerűen nem tudom elviselni.
2009. szept. 4. 19:11
 26/30 anonim ***** válasza:
100%
Ha megcsalna, ha megütne, ha utálná a családomat, vagy rosszat mondana róluk. Asszem ezek így nagyvonalakban.
2009. szept. 4. 19:28
 27/30 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ,hogy vannak-e gyerekek?Ha vannak,akkor nem a saját sértettségemet nézném elsősorban,hanem azt,hogy a gyerekekenek mindkét szülőjükre szükség van.És ha megcsalt,akkor érdemes elgondolkozni azon,hogy én ebben nem vagyok-e hibás? És természetesen megbeszélném vele a miértet.Mindent megtennék,hogy rendbehozzam a házasságomat.Én biztos nem csalnám vissza,mert akkor én sem érezném különbnek magamat egy K-nál.Arról már nem is szólva,hogy ettől csak rosszabb lenne minden.A Problémákat megoldani kell,nem pedig elmélyíteni.

Természetesen,ha alkoholista,drogozik.játszik, akkor csak a válás az egyetlen megoldás,a gyerekek érdekében is.

2009. szept. 4. 19:35
 28/30 anonim ***** válasza:
100%

Ha megalázna és úgy viselkedne velem,mint akit sz@rra se becsül.

Alkoholizmus,drogozás estén is,ha a segítségem ellenére se hagyná fel.

Ha bedobna a haverjainak a "közösbe".

Ha nekem kellene eltartani,mert lusta dolgozni,szóval önhibáján kívül nincs munkája.

Ha tudnám,hogy már nem szeret,vagy már én nem szeretem és ez menthetetlen.

Ha nem kellenék neki,mint nő.

Ha a fejem felett döntene és az én véleményem nem számítan fontos dolgokban.

Ha szántszándékkal becsapna,hazudna.

Ha lefeküdne a legjobb barátnőmmel,vagy a testvéremmel.

Ha bántaná a kislányom,vagy molesztálná.Bár akkor nem elhagynám,hanem özvegyen csücsülnék a sitten!!!

2009. szept. 4. 20:49
 29/30 anonim ***** válasza:
Ha nem szeretne, elhagynám. Biztosan. S ha én nem szeretném, szintén.
2009. szept. 5. 21:17
 30/30 anonim ***** válasza:
megcsalás és ha engem vagy va gyereket megütné föleg a gyereket
2009. szept. 11. 20:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!