Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi az az ok ami miatt, biztos...

Mi az az ok ami miatt, biztos elhagynád a párod? Olyanra vagyok kíváncsi amikor "nincs több esély"!

Figyelt kérdés
2009. szept. 4. 17:43
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
88%
Szia, ha megcsalna...
2009. szept. 4. 17:52
 2/30 anonim ***** válasza:
84%
velem az a nagy baj,h. mindig hiszek abban,h. megváltozik,és hiszek abban,h. megbánta ,és többet nem csinálna ilyet.Szóval én még képes lennék még egy esélyt adni neki :S .Tudom,h. ezzel magamat is bántanám,mert iszonyat rosszul esne,de akkoris vele szeretnék lenni. ,de nem csalna meg szerencsére :)
2009. szept. 4. 17:55
 3/30 anonim ***** válasza:
88%

Ha megcsalna,vagy ha valamit nagyot(fontos dologban) hazudna Pl:ha azt mondja hogy dolgozik,és közben nem hanem máshol mással van.

Vagy ha megütne

2009. szept. 4. 17:56
 4/30 anonim ***** válasza:
72%

Egy megcsalás még megbocsájtható, legalábbis én szemet húnynák felette, kivéve, ha már az első is azért történt, mert nem engem hanem a másik lányt szereti.

Viszont ha kezet emel rám, arra sosincs bocsánat, azonnali hatállyal kiadnám az útját.

2009. szept. 4. 17:58
 5/30 anonim ***** válasza:
100%
Mindenki másként éli meg a dolgokat, mások az elképzeléseink, más-más vágyak fűtenek bennünket.Ha igazán szeretsz valakit, akkor nem hiszem, hogy van olyan, hogy egyetlen okot adjon rá, és akkor elhagyod. Lehet, hogy csak rosszul irtad ki a kérdést, én csak egyetlen esetben hagynám el, és nem véletlenül irtam esetet, tehát nem okot keresek, ami miatt elhagyhatom, hanem esetről beszélek, amikor már azt érezném, hogy nem menthető a házasságunk.
2009. szept. 4. 17:59
 6/30 anonim ***** válasza:
100%
Megcsalna, hazudna, bántana. A munkakerülés, a játékszenvedély és az alkoholizmus is "váló" ok nálam.
2009. szept. 4. 18:01
 7/30 anonim ***** válasza:
95%

szia :)

mintha a 2.válaszolóval egyen járna az agyunk:D:D nekem is ugyan ez :D

2009. szept. 4. 18:02
 8/30 anonim ***** válasza:
100%
Ha másba szeretnék bele.
2009. szept. 4. 18:05
 9/30 anonim ***** válasza:
100%
Ha megcsalna, vagy ha megverne ( egyetlen egy pofon is),ha kiderülne hogy olyan életet élne ( pl.lopni jár ), vagy ha drogozna, vagy ha inna.
2009. szept. 4. 18:08
 10/30 A kérdező kommentje:
Nálam az az 1ok az ivászat! Ebből nem engednék. Ennek velejárói ugye hogy megver,rettegésben tart stb azért kérdeztem azt hogy mi az az ok! Sajnos ilyen családban nőttem fel,és nem hiányzik. De a párom hál istennek nem ilyen,nagyon jól bánik velem. Az tuti ha megcsalna visszacsalnám,ha megütne visszaütném aztán elválna hogyan tovább.
2009. szept. 4. 18:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!