Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi az az ok ami miatt, biztos...

Mi az az ok ami miatt, biztos elhagynád a párod? Olyanra vagyok kíváncsi amikor "nincs több esély"!

Figyelt kérdés
2009. szept. 4. 17:43
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
61%
Érdekes, hogy sokan azt írják, hogy ivászatért, munkakerülésért, drogozásért, hazudozásért, agresszivitásért elhagynák a párjukat. Én az ilyen emberekkel szóbaállni sem szoktam, nemhogy párkapcsolatba belemenni.
2009. szept. 4. 18:18
 12/30 anonim ***** válasza:
91%

Semmi értelme nincs a huzavonáknak és szerintem gyerekes is az a gondolat, hogy ha megcsalna visszacsalnám. És mit érnél el vele? ha megteszi eleve már úgysem szeret, és nem azon akadna ki hogy leveszít téged, hanem hogy csorba esett férfiúi büszkeségén. És? attól még nem fog jobban szeretni, vagy nem fog megjavulni a kapcsolat. Ha megütne visszaütnéd? és akkor ti is egy verekedős pár lennétek, akik a Mónika showban szerepelnek és akik orrba szájba csalják egymást.

Talán ezeken felül kéne emelkedni. és ha megcsal otthagyni, ha megüt minden kapcsolatot azonnal megszakítani vele és új életet kezdeni, nem pedig a aszrban elmerülni és úszkálni benne a sodrásban.

2009. szept. 4. 18:18
 13/30 anonim ***** válasza:
88%
Akkor hagynám csak el, ha olyan nővel csal meg, akit szeret. Ilyen esetben már mindegy ki szakít kivel.
2009. szept. 4. 18:20
 14/30 anonim ***** válasza:
100%

Hát rajtam kívül ne legyen más káros szenvedélye:D

Viccet félre téve,ha megcsalna,megütne,rosszat tenne a családomnak,ha mihaszna ingyenélő lenne.

2009. szept. 4. 18:21
 15/30 anonim ***** válasza:
100%
17:56os vagyok. Inna,lopna,megalázna
2009. szept. 4. 18:22
 16/30 anonim ***** válasza:
100%

18:18nak

Amíg nem élsz vele együtt nem nagyon fogod megtudi hogy játékgépezik és melóból az első útja a kocsmába vezet.

Én is csak összeköltözés után jöttem rá hogy hova megy a pénz és miért nincs még otthon.

2009. szept. 4. 18:23
 17/30 anonim ***** válasza:
100%

Kedves 18:18-as bölcs író! Gondolom te is észrevetted, hogy az embereknek nincs a homlokára írva, hogy milyen emberek, vagy hogy hogyan fognak "szerepelni" egy kapcsolatban, vagy,hogy rákap-e az alkoholra ( bizonyos élethelyzetek miatt), vagy hogy ütni-verni fog-e engem.

Persze egy egyértelműen iszákos, agresszív emberrel nem kell összejönni, de mindig ilyen kézenfekvő a dolog.

Ezeket kivédeni nem nagyon lehet, de ha már sajnálatosan megtörténik, akkor azonnal tenni kell.

2009. szept. 4. 18:24
 18/30 anonim ***** válasza:
33%
Ha pingvinekkel folytatna szexuális életet.
2009. szept. 4. 18:41
 19/30 anonim ***** válasza:
100%

Drog, alkoholizmus, szerencsejáték: ha nem akar és nem tud változtatni rajta, ha nem fogadja el a segítségemet eziránt.

Ha meglop, legyen az pénz, ékszer, elektronikus eszköz.

Ha megüt, bántalmaz.

Ha megcsal, és nincs rá jó oka (jó okot jelenti az ha én nem fekszem le vele hónapokig, vagy elhanyagolom, vagy valaki bedrogozza titokban és azért csinálja, tehát ha van rá értelmes és elfogadható magyarázat, akkor szemet hunynék felette).

Ha sorra beégetne mindenhol a viselkedésével, szülők, barátok, idegenek előtt. Tehát ha antiszociális.

Ha furcsa, vagy abnormális dolgok érdekelnek és csinálná is esetleg azokat (pl animalszex, gerjedés tárgyakra, vagy öreg nénik kényszeres dobálása, szóval ilyesmi teljesen infantilis dolgokra gondolok).

Ha elhordaná a pénzt, és önző lenne, mindent magának akarna.

Ha csak elvárna mindent de adni soha nem adna.

Sorolhatnám még...

22L

2009. szept. 4. 18:57
 20/30 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként a pingvines válaszadó arra gondolt, amikor ezen az oldalon egy kétségbeesett lány kérdezte mit tegyen, mert a barátjának az őrült pingvin mániája odáig fajult hogy egy plüss pingvinen csinált egy lyukat és azt izélgette.
2009. szept. 4. 18:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!