Ti mit szólnátok hozzá, ha a gyermeketeket ügyeletre akarnátok vinni és megkérnétek a nagyszülőt, hogy vigyen el benneteket autóval, mire Ő inkább a taxit javasolná maga helyett?
Ne veszekedjetek! :) Én sem vagyok híve annak, hogy tömegközlekedési eszközön vigyek el egy lázas beteg gyermeket az orvoshoz, hiszen csak ront az állapotán, ha a hidegben elviszem a buszmegállóig, ráadásul ha nem új típusú buszt küldenek azon még hideg is van. De hála Istennek a kérdésem kiírásának napján jobban lett a lányom, mostanra már nincs láza. Másnap elvittük a rendelésre busszal, rettenetesen köhögött úgyhogy páran rosszallóan néztek rám, gondolom azért, hogy ilyen beteg gyereket buszra viszek, na de mivel nekünk nincs autónk és jogosítványunk sem, így nem volt más választásom. Én taxira nem fogom pazarolni a pénzt, mert kb. 2000 forint lett volna, plusz gondolom még azt is beleszámolja amíg megvár ... Én a taxit rettenetesen nagy luxusnak tartom így ha jó ötletnek láttam volna sem fogadtam volna el rá a pénzt, esetleg csak ha már nagyon muszáj lett volna. De hála Istennek nem került sor rá. Én már azóta megbékéltem, valószínű az aggódásom miatt kaptam fel ennyire a vizet.
Ti se marjátok egymást, különbözőek vagyunk, különböző véleményekkel. Valamiben egyikőtöknek, míg valamiben a másikótoknak van igaza! Nincs ezzel semmi gond! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!