Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mit szólnátok hozzá, ha a...

Ti mit szólnátok hozzá, ha a gyermeketeket ügyeletre akarnátok vinni és megkérnétek a nagyszülőt, hogy vigyen el benneteket autóval, mire Ő inkább a taxit javasolná maga helyett?

Figyelt kérdés
Kislányomnak magas láza volt a nap folyamán, a hasa is megy, borzasztóan köhög, rendelés csak holnap lesz. Itt borzasztóan fúj a szél, esik az eső, nem akartam gyalog neki vágni az ügyeletnek. Megkértem hát a nagymamáját (vagyis a férjem kérte meg) aki 5 percre lakik, hogy vigyen el bennünket. Ő annyit mondott, hogy nincs otthon az autója (10 percre volt a lakhelyétől) Ő inkább kifizeti a taxit csak ne kelljen érte lemennie. Nekem ez rosszul esett nagyon. Vagy csak túlreagálom? A férjem sem örült neki...
2013. febr. 3. 19:16
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
81%

19-es!Én is azt szűrtem le, hogy még az anyósának lett lelkiismeret furdalása, hogy nem ugrott. Amellett, hogy a taxipénzt is felajánlotta.

Ha jó a viszonyod az anyósoddal, akkor biztos meg tudjátok beszélni, hogy mi volt a baj.

2013. febr. 3. 20:53
 22/31 anonim ***** válasza:
82%

Igen, igaza van: túlreagálod. Tudván, hogy egy közeli ismerősnek van autója, szívességre próbálod kötelezni és ha nemet mond, még te haragszol meg. Joga van nemet mondani, neked pedig nincs más dolgod, mint ezt tudomásul venni.

Menj taxival. Sokkal gyorsabb és nem kell senkinek sem hálás lenned.

2013. febr. 3. 21:03
 23/31 anonim ***** válasza:
9%
Ha nincs ítéletidő, elvihetted volna tömegközlekedéssel is.
2013. febr. 3. 21:38
 24/31 anonim ***** válasza:
87%

Te irtad,esett,fújt a szél.

Nem volt kedve 10 perc alatt elázni és megbetegedni,inkább SEGIT nektek,és kifizeti a taxit,hogy aljusson a gyerek az orvoshoz.

Mi ez ha nem segitség?

2013. febr. 4. 09:09
 25/31 anonim ***** válasza:
53%
23. Azért ne essünk már át a ló túloldalára.... Tömegközlekedéssel elvinni ügyeletre egy 39 fokos lázas gyereket. Magadnál vagy????
2013. febr. 4. 09:40
 26/31 anonim ***** válasza:
71%

szerintem jó fej volt az anyós hogy a taxit még ki is fizeti. Nincs ezzel baj. Ő nem tudott ugrani de ajánlott egy másik de ugyanolyan jó megoldást.

12 válaszra meg azt mondom hogy nagyon jól megfogalmazta a dolgot. Sok helyen így van. Nálad nem kérdező de tanulságos dolgot írt.

Szóval túlreagálod a dolgot. Ezer egy dolog lehetett hogy nem akart vezetni, amit nem mond el. Ha annyira nem érdekelte volna a dolog akkor nem ajánlja fel hogy kifizeti a taxit.Hanem leráz egy mondva csinált indokkal. Szóval túlreagálod. De ha jó a viszonyotok mint írtad akkor kérdezd meg és tisztán látsz.

2013. febr. 4. 10:11
 27/31 anonim ***** válasza:
73%

ma 09:40 Azt ne mondd már, hogy minden gyerekesnek autója van. Szerinted akinek nincs (mily meglepő nem egy ilyen család van), szerinted mivel mennek?

Tömegközlekedés,vagy taxi. Kisvárosban még ezek sincsenek,marad a bicikli, vagy gyalog.

Régen hol volt ilyen sok családban autó, mégis eljutottunk a dokihoz lázasan is.

2013. febr. 4. 21:08
 28/31 anonim ***** válasza:
0%
Mily meglepő, taxi viszont akkor van. Vagy kijön az orvos. Tudom, nem mindenhol jön ki, de sok helyen igen. Viszont eszembe sem jutna 39 fokos lázas gyereket tömegközlekedéssel az orvoshoz vinni. Kedves, pontozz le ismét nyugodtan 0%-ra, én is ezt tettem a buta hozzászólásoddal.
2013. febr. 5. 10:38
 29/31 anonim ***** válasza:
29%

ma 10:38

Én nem szavaztam le a válaszod,attól függetlenül,hogy nem teljesen értettem veled egyet.Sőt, nem is foglalkozom a szavazásokkal, nem ezért írok választ!:)

Szóval rajtam kívül van még egy pár olvasó,válaszoló itt, s ezek szerint ők szavaztak le.

2013. febr. 5. 21:11
 30/31 anonim ***** válasza:
36%

"Kedves, pontozz le ismét nyugodtan 0%-ra, én is ezt tettem a buta hozzászólásoddal."

Látod, én nem szavaztam le egyik válaszod sem, hiába nem értettem veled egyet. De te egyből lepontozol másokat,ha más véleményen van.

2013. febr. 5. 21:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!