Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Új kapcsolat. Családbemutatás....

Új kapcsolat. Családbemutatás. Milyen ajándékot illik vinni?

Figyelt kérdés

Pár hete jöttem össze a párommal, és vasárnap megyünk a nővéréhez látogatóba, akinek van két kisgyereke (2,5 éves és 4 hónapos). A nővére másik városban lakik és a párom anyukája jelenleg a nővérnél van unokázni. Mindenkivel most fogok először találkozni.

Én úgy gondoltam, hogy a nővérének viszek valamilyen bonbont, és a gyerekeknek is valami játékfélét. Szerintetek az anyukának is vigyek valamit? Nem hozzá megyünk ugyan, de lehet, hogy hülyén jönne ki, ha mindenkinek viszek valamit neki meg nem.

A gyerekeknek való ajándékokra is küldhettek tippeket!

Előre is köszönöm!

26/n

2013. jan. 16. 09:21
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
4%

A nővérnek jó a bonbon, anyukának virág, gyerekeknek:

2,5 éves: Duplo,Playmobil A fa és szivacs puzzle kirakó, gyermekkönyv

4 hónapos: Fisher Price, a Disney, a Simba, a Playscool és a Chicco játékok közül választhatsz.

2013. jan. 16. 09:32
 2/20 anonim ***** válasza:

azért pár hét járás után ismeretlen gyereknek had ne drága játékot.

Párod kérdezd,ő majd segit.

Gyerekeknek apró játék,nővérnek és anyukának csoki,nővér férjének üveg bor.

2013. jan. 16. 09:42
 3/20 anonim ***** válasza:
84%

Ha külön viszel mindenkinek, akkor semmiképp ne hagyd ki az anyukát, mert abból tuti sértődés lesz.

De ennyi embernél szerintem egyszerűbb és személyesebb csinálni valami sütit, és azt vinni - nyilván kérdezd meg előtte a párod, hogy mit szeretnek, és olyat süss, amit jól tudsz.

2013. jan. 16. 09:42
 4/20 anonim ***** válasza:
33%

Szerintem anyukának is jó a bonbon, de egy kategóriában legyen a nővér bonbonjával. Szép, ízléses csomagolásban. Pl. belga tengeri herkentyű bonbonok szépek és a csomagolás is gusztusos, arra elég egy ajándékszalag vagy masni is.

A nagyobbik gyereknek valami logikai fejlesztő játék, ami a korának megfelelő, kiváló lehet, de ne apró darabos, ami nyelés- és fulladásveszélyes. Főleg mert a pici is ott van, ha a nagy kipakol, a picire nézve veszélyes lehet (lehet, bejön a nővérnek meg a mamának, hogy ilyenre is odafigyelsz). A kicsinek ebben a korban csörgők, babakocsira, kiságyra tehető (nagy)figurás füzér, ágy fölé lógatható, zenélő forgó teljesen jó. Ha zenél, akkor legyen valami egyszerű, kedves dallama, ne olyan ,mint a kínai távirányítós villogós rendőrautónak. De lehet a kicsinek valami könnyen megfogható, zörgős kézi játék is. Az én babám ennyi idős, legjobban a zörgő macit szereti, ami egy anyagból összevarrt maci sziluett, és zörgős fólia van belevarrva (mosható, zörög, nem gond, ha a szájába veszi, nem nyelés- és fulladásveszélyes). Az ilyen korúaknak azt mondják, a legegyszerűbb a legjobb.

És szerintem ne vegyél senkinek túl drágát, de nagyjából egy árban mindenkinek. De figyelj arra is, hogy ne legyen gagyi. :)

2013. jan. 16. 09:49
 5/20 anonim ***** válasza:
Bonbon a nővérnek,virág az anyukának,gyerekeknek vmi nagyon apróság...
2013. jan. 16. 09:50
 6/20 anonim ***** válasza:

most bemásolom egy hasonló kérdéstől a válaszom:

"csak nálunk nem szokás ez az ajándékozás?

én nem vittem semmit elsőre, a barátom se hozott. szülinapra, névnapra viszek valamit mindig és ennyi. szerintem túllihegitek. azzal kell jó benyomást tenni, hogy normálisan viselkedsz :)"

amúgy ha meg mindenképp akarsz vinni valamit, kérdezd a párod. ő talán jobban tudja ki mit szeret, mint mi. (pl. lehet a nővére nem eszik csokit - felesleges a bonbon - vagy a férje nem iszik bort...)

2013. jan. 16. 09:54
 7/20 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem semmit ne vigyél. Egyrészt úgy sem ismered őket, és kár belemenni az ajándékozásba pár hét után. Majd ráérsz az első közös karácsonyra venni valamit a pasiddal közösen.
2013. jan. 16. 09:55
 8/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat.

Persze, a páromat mindenképpen meg fogom kérdezni, csak tegnap elfelejtettem, így gondoltam megkérdezem itt is: )

2013. jan. 16. 10:17
 9/20 anonim ***** válasza:
83%
Őszintén? Vinne a gyerekeknek több ezer ft-os játékokat, meg italt a férjnek a fene... :O Szerintem is megteszi egy tálca sütemény vagy pogácsa, abból mindenki ehet és csókolom. Pár hetes kapcsolat, első találkozás, nem kell túlzásokba esni, mert fordítva is elsülhet.
2013. jan. 16. 10:19
 10/20 anonim ***** válasza:
Én előtte megkérdeztem a páromat, hogy iszik-e alkoholt az apja, bátyja. Ők egy jobb minőségű bort kaptak, az anyukájának pedig egy nagy tábla Milka csokit vittem. Örült neki mindenki.
2013. jan. 16. 10:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!