Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi pénzt "illik" adni nászajándékba testvérnek, akivel nagyon jó is a kapcsolat?
Elkepeszto, hogy azert le lettem pontozva, mert nem tudnek 50 ezer forintnal tobb penzt adni. Gratulalok.
1. valaszolo
Szerintem felejtsük már el ezt az "illik" hülyeséget.
Ha jó a kapcsolatod a tesóddal úgyis annyit fogsz adni neki amennyit tudsz. Semmi értelmét nem látom az olyan ajándékozásoknak, ahol utána az ajándékozó zsíroskenyeret eszik egy hónapig.
Kérdezd meg, mit kérnek és eldöntöd, hogy meg tudod-e adni. Ha jó a kapcsolat, akkor ezt meg lehete beszélni.
Lehetőségeidhez mérten cselekedj. Én is adnék 100.000-et, ha megtehetném, de ha jelenleg a férjem öccse bejelentené, hogy esküvő, nem tudnék ennyit kigazdálkodni. De min. 50.000-et adnék (az én tesómnál már nem áll fent ilyen veszély).
Mi az én az unokahúgom (apukája az édes unokatesóm) lagzijába megyünk a férjemmel a nyáron. Mivel nagyon közvetlen a kapcsolat és folyamatosan, rendszeresen összejárunk ezért 40.000.- Ft ra gondoltam. Megpróbáljuk kiszorítani, már most gyűjtünk rá.
Ráadásul ugyanabban a hónapban még egy nagyon kedves barátnőm is férjhez megy, ahova szintén hivatalosak vagyunk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!