Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi pénzt "illik" adni nászajándékba testvérnek, akivel nagyon jó is a kapcsolat?
Figyelt kérdés
Meg van az összeg már, csak szeretném tudni, hogy mások mennyit adnának körülbelül. Azért adok egyébként pénzt, mert a párnak már van egy berendezett lakása, semmilyen tárgyat nem nélkülöznek és már a nászutat is megkapták ajándékba. Tudom, hogy a pénzt jobban fel tudják használni és ennek fognak örülni.2009. márc. 21. 18:23
11/14 anonim válasza:
Én nem voltam nagyon elereszteve, mikor férjhez ment a tesó, úgyhogy a 20-30.oooet nem akartam borítékba tenni, inkább nászajándék címszó alatt kifizettem nekik a menyasszonyi tortát, ami szebb lett annál, mint amire számítottak!
12/14 anonim válasza:
Annyit adj, amennyit megengedhetsz magadnak. Ha nem tudsz túl sokat adni, a tesód nem fog megsértődni, hiszen ismeri a helyzetedet és jó a kapcsolatotok. Megérti. De ha van miből akkor 100 körül adhatsz neki, én annyit biztosan adnék a tesómnak.
13/14 anonim válasza:
Amennyit megengedhetsz magadnak. Mivel én pillanatnyilag még munkahely problémákkal is küszködök, bárki bejelentené, nem tudnék nagy összeget kiszorítani, úgyhogy inkább valami más módon ajándékoznék. Nincs illik, én ezt már rég elfelejtettem. Ha adok, azt tegyem jó szívvel, ha nem megy, akkor inkább semmi.
14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Engem csak az érdekelt, hogy más mennyit ad/adna, nem adok az "illikre". Én 100-at fogok adni.
2009. márc. 22. 02:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!