Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi pénzt illik nászajándékba adni?
Figyelt kérdés
Egy hónap múlva hivatalosak vagyunk a szomszédlány lagzijába. Mennyit illik ilyenkor nászajándékba adni? Persze, tudom, hogy pénztárca függő, de kíváncsi lennék, ti mennyit adtatok/adnátok, ha ilyen helyzetben lennétek! Köszi a válaszokat! :)
(Nem baráti , csak jó szomszédi viszonyban vagyunk)
2011. aug. 26. 13:29
2/10 anonim válasza:
Hányan mentek??
Szerintem 20000 Ft minimum!+ persze ahogy a pénztárcád bírja, de a kaja árát illik "visszaadni".
3/10 A kérdező kommentje:
köszi szépen! 5-en megyünk!
2011. aug. 26. 13:50
4/10 anonim válasza:
Mi a felesegemmel 2-en voltunk. Egy NAGYON JO baratnak boritekben 40-et adtunk es 5-ot a tancba.
6/10 anonim válasza:
Ugy tudom,fejenkent 10 e Ftot illik(persze a gyerekeket nem kell nézni).
7/10 anonim válasza:
Minimum annyit amit fejenként megesztek(:
8/10 anonim válasza:
Miért ne kéne nézni a gyereket? Az nem eszik?( nem csecsemőről beszélek). Nálunk a gyerekeknek is ugyanakkora adag volt, ugyanannyi pénzért.
Ha öten mentek 50 ezret illene adni. Vagy minimum, nagyon minimum 40et. Mi pár hete voltunk négyen, 60 ezret adtunk, másodunokatestvérem esküvőjére.
9/10 anonim válasza:
mi fejenként 20at adtunk. (4en voltunk) mondjuk ők illedelmesen bele is írták a meghívóba,hogy pénzt szeretnének,ami megkönnyítette a helyzetünket,nem kellett törni a fejünket,vajon minek örülnének. volt aki boritékban odaadta,volt menyasszonytánc,mi akkor dobtuk be.
10/10 anonim válasza:
Mi ketten voltunk a barátunk esküvőjén mi 100 ezret adtunk nekik! Még adtunk nekik 2 babaruhát ezt végül is a menyasszony kérte tőlünk hogy adjunk neki babaruhát és majd ő kifizeti, de természetesen nem engedtük neki. Ahogy átadtuk neki a kis ajándék táskát akkor a férje kezébe adta és ahogy kivette nem értette az egészet hogy minek a 2 babaruha és akkor mondta el a felesége hogy iker gyermekeik lesznek. Akkora örömöt még senki arcán nem láttam! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!