Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nászajándékba mit adjak? Pénzt vagy ajándékot?
Pénzt + esetleg jelképes ajándékot.
Ma az ifjú párnak leginkább pénzre van szüksége nem pedig harmadik fritőzre, főleg az esküvő kifizetése után.
Szia. Egyedül mész? Úgy "illik, vagy szokás", hogy legalább a vacsi árát oda szokás adni. Ha pld. fejenként mondjuk 7 ezer, akkor kb. egy 10.000 Ft-ot illik adni (ha kijön a kaja kevesebből, akkor persze kevesebbet, de ezt nyilván nem tudhatod... attól is függ, hogy otthoni sátras lagzi lesz, vagy étteremben?)
Sztem valahol tőled egy 5-10 ezer Ft-os vásárlási utalvány jó ötlet lenne mondjuk valamelyik hozzájuk közeli bevásárlóközpontba, és arra költik amire akarják. És az mégse "pénz".
Jövök lepontozottnak.
22 éves pályakezdő vagy. Ők se a te ajándékodtól várják a megtérülést. Annyit úgyse tudsz a borítékba rakni, hogy azzal Te maximálisan elégedett tudjál lenni. Én ez esetben vennék valami ajándékot.
Én belegondoltam most,hogy minek örülnék,nagyjából nekünk is megvan már mindenünk,de van azért olyan,amit szerettünk volna,de nem volt szívünk akkor kiadni érte pénzt,vagy mindig csak halogattuk,hogy majd. Én is a vásárlási utalványra szavazok kb. 10.000 forint értékűt adnék a helyedben,sokkal jobban néz ki ilyet adni mint pénzt,meg hátha nekik is hiányzik valami olyan háztartási cikk,vagy akármi,amire eddig úgymond sajnáltak kiadni 10e forintot,de ha már ott az utalvány,akkor megveszik. :)
26/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!