Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Nászajándékba pénzt adok. Van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nászajándékba pénzt adok. Van valakinek valami ötlete, hogy lehetne kicsit érdekesebbé tenni a dolgot?

Figyelt kérdés

Szóval nem borítékban akarom odaadni, hanem pl.képkeretbe "csomagolva".

Várok hasonló ötleteket, biztos van ennél jobb is!

Köszi!

2010. júl. 9. 15:07
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Csomagolj be díszpapírba minden bankjegyet. Egyenként :)
2010. júl. 9. 15:13
 2/16 Levendula05 ***** válasza:

Hello,

Mi a barátainknak úgy adtuk, hogy felváltottam kis címletekbe (akkor még volt 20 Ft-os is :), a címleteket egyenként felcsavartam kis szalaggal átkötöttem, és egy szép dízdobozba beletettem.

Bár attól függ mennyit akartok adni, de nem sok munka megcsinálni.

3/16 Levendula05 ***** válasza:
200 Ft-os.
 4/16 anonim válasza:
Láttam már képen olyan virágcsokrot amin 20.000-esek voltak. Bimbó helyett.Szerintem jól néz ki bár nyilván megszárítva nem lesz:-)
 5/16 anonim ***** válasza:
Ismerős csinálta meg. Azt hiszem 30ezret átváltatott százasokba, bele egy faládába és közé egyéb dolgok. Pl. a tetején cumik voltak.
2010. júl. 9. 15:18
 6/16 anonim ***** válasza:
A virágcsokor szerintem is jó ötlet, meg láttam már olyan dobozt, amiből nehéz kiszedni és tök jó vele szórakozni:D
2010. júl. 9. 15:18
 7/16 anonim ***** válasza:
Ebben: [link]
2010. júl. 9. 15:19
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Mi úgy kaptuk, hogy egy nagy üveggömbben volt ferrero, és a közé szalaggal egyenként volt a pénz masnival összekötve, de a címletek normálisak voltak, a sok apró szerintem a legnagyobb kiszúrás.

2010. júl. 9. 15:42
 9/16 mackom válasza:
100%
Én egy barátomnak ugy adtam hogy egy lyukas téglát vettem és az összes lyukba tettem egy 500ast.(Tiz rongy belefér)Aztán becsomagoltam.El sem tudták képzelni mi lehet ilyen nehéz.Nekik is és nekem is tetszett.
2010. júl. 9. 16:50
 10/16 anonim ***** válasza:
virágcsokorba tűzdelve:)
2010. júl. 9. 18:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!