Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nászajándékba pénzt adok. Van valakinek valami ötlete, hogy lehetne kicsit érdekesebbé tenni a dolgot?
Figyelt kérdés
Szóval nem borítékban akarom odaadni, hanem pl.képkeretbe "csomagolva".
Várok hasonló ötleteket, biztos van ennél jobb is!
Köszi!
2010. júl. 9. 15:07
11/16 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek! Lesz miből csemegézni;-)
A legjobban most a téglás tetszik, a virághoz szerintem ügyetlen vagyok. És én sem nagyon akarom elaprózni...
2010. júl. 9. 22:33
12/16 anonim válasza:
Nem tudom, hogy a nászút el van-e már tervezve, ha nincs akkor jó ötlet lehet, hogy x összegben egy utazási utalványt veszel nekik, ami belföldön-külföldön felhasználható , azt hiszem egy év a lejárati ideje.
13/16 anonim válasza:
Mi kaptunk úgy, hogy minden címletből volt, 20 ezres, 10 ezres, 5 ezres stb. és az fém pénzekből is ugyanígy. Nagyon örültünk neki :-)
14/16 anonim válasza:
Én úgy adtam oda, hogy vettem pár apró dolgot pohárkészletet ami nem volt túl drága kínáló tálakat, salátás készletet kés készletet ez kb volt 5000-6000 ft becsomagoltam és az aljára ragasztottam a borítékot és tetszett nekik
15/16 anonim válasza:
16/16 anonim válasza:
egyik ismerősöm esküvőjén láttam a következő megoldást:
vettek egy fás szárú növényt, kb. 100-120 cm magas volt és a szárát becsavarták bankjegyekkel 1000-20000-ig
nagyon jó pofa volt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!