Mi a velemenyetek a csaladon beluli trollkodasrol? Szoktatok trollkodni a rokonaitokkal? Hogyan szoktak ra reagalni?

Én giga nagy troll vagyok:)
A legjobb a különböző testnedvekkel trollkodni:)
Anyám szokása, hogy mindig mikor hazaér a munkából akkor megy vécére.
Aztán szépen felhajtottam a vécé ülőket aztán befolpakkoztam az egészet:) Aztán szépen visszahajtottam az ülőkét.
Ugye a történet lényeg aki esetleg nem értené, hogy anyám megy p!s@lni gyorsan ráül aztán a folpakkra p!s@l nem bele a vécébe arról meg szépen frecsog fel a húgy meg megáll rajta:)
Aztán láttam, hogy eléggé visszatükröződik a fény róla, így kicsit kicsavartam az égőt, hogy ne lehessen villanyt kapcsolni. Azt higgye, hogy kiéget. Tudom, hogy mindig annyira kell p!s@lnia, hogy nem fog vergődni a "kiégett" izzóval, hanem inkább p!s@l sötétben.
Hazajött anyám, ahogy terveztem egyből irány a véce. Mérgelődik, hogy kiégett a villany, de nem tántorítja el a céljától.
Aztán egy perc csend. Majd "mi a kurv@ Isten?!", sikítás, ordítás:)) Már majdnem én is bepis@ltam úgy röhögtem:) Biztos rendesen össze p!s@lhatta magát mert vagy fél óráig a vécében volt:)))
Én meg olyat kaptam, hogy....:)))

Nem tudom a nagyszülős történetemet miért pontozták le,de remélem megvan az illető napi boldogsága ezzel,örülök hogy segíthettem.
Amúgy lehet hogy a lepontozó azt hitte családon belüli erőszak volt a dolog nagyszüleim között,de nem iszonyú nagyokat nevettek ezeken a csínyeken.Ezeknek a kezdeményezője leginkább nagymamám volt,aki nagyon hasonlított az indul a bakterház Bendegúzára csak lányban.Ez a tulajdonsága felnőttként is megmaradt,előszeretettel szívatta anyósát,apósát.Sok vicces történetet mesélt.
Gyerekként például az istállóban szendergő nagybátyjának bekente a kezét tehénkakival álmában,utána pedig az ott lévő szalmával piszkálta az arcát.A nagybácsi a "legyek" csapkodása közben jól kikente magát.Imádom ezeket hallgatni,felejthetetlen élmény.

13-as nem semmi a nagymuter :-)
Imádom az ilyen nagyszülőket
Mi kettesben pukimaratont tartottunk együtt. Semmihez nem fogható érzés, mikor a 76 éves nagyanyád kacag mint egy kisgyerek :-)

a 11-esen én is sokat röhögtem XDD
mosz így a nagymamákról eszembe jutott az enyém: én nemigazán kedveltem, (mivel nekem nem volt ilyen kedves, amiket ti írtatok le), de egyszer nyáron nála voltam, leültem a fotelbe tévézni, és megtaláltam a protkóját (nem is tudtam hogy ilyenje :D) és belemártottam valami savanyú lébe XD
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!