Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tudnam letesztelni a...

Hogyan tudnam letesztelni a ferjemet abban, hogy tenyleg szeret-e?

Figyelt kérdés
Nem csak a penz veget,vagy hogy mosok,fozok neki,mert neki mar igy kenyelmes.

#szerelem #Husseg #Osszinteseg
2013. jan. 31. 22:24
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Érdekes.

Szóval Te csak azért vagy vele együtt, fekszel le vele időnként és mosol stb. hogy lekötelezd és hordja haza a pénzt?? Magadból indulsz ki??

2013. febr. 2. 23:13
 12/19 anonim ***** válasza:

Ha tesztelni akarod, lehetne pl olyat hogy egyik reggel (miuán ő hazajön egy buliból) hűvösebben viselkedsz vele, nem szólsz hozzá, érezteted hogy valami bajod van. De addig ne hagy abba és nem mondd el hogy mi, amíg le nem ültet és meg nem kérdez, mi bánt.

Ha ezt nem teszi meg, az szerintem nem jó jel...

Szerintem ez a típusú "teszt", már ha ez az, nem árt, sőt..

Vagy tudod mit?! Ne is buli után csináld, mert az könnyen félreérthető, olyan mintha féltékeny lennél. Inkább egyszerűen egyik reggeltől, ha elhanyagoltnak érzed magad.

Remélem segítettem... Sok sikert!

És nem értem azokat, akik beszólogatnak ahelyett hogy a kérdésre válaszolnának...

2013. febr. 3. 00:00
 13/19 anonim ***** válasza:

ha téged nem enged sehova, csak maga megy

ha kb. mindent csak te csinálsz

nincs semmi közös programotok?

akkor lehet csak a kiszolgálója vagy?

2013. febr. 3. 01:51
 14/19 A kérdező kommentje:
..eppen ezaz,hogy nem azert vagyok a ferjem mellett,es nem azert szultem neki ketto gyermeket,hogy mert EN kihasznaljam,vagy hogy nem szeretem,hanem azert,mert szeretem,es jol akarom en is erezni magamat a hazassagomban,a FERJEMMEL!!!Kozos programokat csinalni,es en velem erezze jol magat jobban,nem massal.Es en ugy gondolom,hogy ez mar nem onzoseg az en reszemrol.Ezert kerdeznem a velemenyeteket.Hogy egy kivulallo hogyan latja,es mit lehet tenni,azert,hogy megmentsem a hazassagunkat,mert en igy mar nem sokaig birom.
2013. febr. 3. 10:56
 15/19 anonim ***** válasza:
Ha rossz a házasság miért akarod megmenteni?
2013. febr. 3. 11:05
 16/19 A kérdező kommentje:
..mert szeretem,es a gyerekek is ragaszkodnanak az apukajukhoz.Ezert gondolom,hogy megkell probalni menteni a menthetot.Egy utolso eselyt meger,azutan ha nincs valtozas,akkor be kell latni,hogy semmi ertelme,es nem kell eroltetni.
2013. febr. 3. 12:25
 17/19 anonim ***** válasza:

A gyerekeknek az is fontos, hogy boldog légy.

Az tudsz lenni mellette?

nekem is elváltak a szüleim, de tudtam tartani a kapcsolatot apuval is.

2013. febr. 3. 13:19
 18/19 A kérdező kommentje:
Ez igy van,mar csak azert is mert en vagyok allandoan a gyerekekkel,es eppen ezekert a problemakert is eleg ingerult vagyok,es az anyosek a szomszedban,mar csak hab a tortan.Szoval,a gyerekek is erzik,hogy nincsen minden rendben sajnos.A valasra egyenlore nem akarok gondolni,mert amit irtam az elobb,probalok valami jo megoldast talalni,hogy mindenkinek jo legyen.
2013. febr. 3. 14:30
 19/19 anonim ***** válasza:

A szeretet tettekben nyilvánul meg.

Miket tesz?

2013. febr. 3. 14:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!