Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Jogos volt a szüleim reakciója...

Jogos volt a szüleim reakciója? Tényleg olyan nagy a korkülönbség köztem és a párom között?

Figyelt kérdés
Én 20 éves vagyok, ő 36. De sportos, fiatalos sokkal jobb stílusa van mint a körülöttem lévő fiatal srácoknak. 3 hónapja vagyunk együtt, a szüleim most szereztek róla tudomást ki is ő. Kiakadtak, hogy nem mondtam el, és gyakorlatilag lek.rváztak (persze nem ezzel a szóval). Nem tudom mi lesz ebből a kapcsolatból, nem tervezünk semmi komolyat, de most jó együtt. Miért nem értik meg a szüleim? Azt mondják kihasznál, szerintem meg nem. De mint írtam én is csak a pillanatnak akarok most élni.

2013. jan. 29. 21:51
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
30%

Tegyük fel ő a nagy Ő és együtt maradtok. De ne csodálkozz majd rajta, ha esetleg egy nap te már nem kellesz neki az ágyban. Ő 60 lesz, te még csak 46. Ő már a nyugdíjas éveire készül, te meg még élnél, mennél ide-oda, de őt ez már nem vonzza. Persze, vannak kivételek is, akik idős korukra is igen aktívak maradnak.

Ezt csak azért írom le, mert a rokonsági körömben történt ilyen. A férfi 60 éves, a nő még csak 43. Anno, 20 évvel ezelőtt össze is házasodtak. A nő már 2 éve csalja a pasit, mert a pasi már nem foglalkozik vele, úgy mint egy nővel, van 3 gyerekük, a legkisebb még csak 9 éves, de nem jár el velük sehova kirándulni se. Ő hazajön a munkából és lepihen mert fáradt. Nem megy el semmilyen családi összejövetelre se, mert a szabadnapján ő pihen.

Ezt vedd számításba, hogy lehet, hogy a te barátod is ilyen lesz, ha netán mégis együtt maradnátok hosszabb távon.

Amúgy ha jól érzed magad vele, akkor legyél vele, de ne szeress bele, ő csak szexre használ téged, hogy el tudja a haveroknak dicsekedni, hogy milyen fiatal csajt fel tudott magának szedni. Persze, mindig van kivétel, csak az a ritka.

2013. jan. 30. 10:55
 22/25 anonim ***** válasza:
0%

Igen, nagy a korkülönbség! És ez nem normális! azt a szót is használhatnánk, h betegség!

gondolj bele, mikor Te megszülettél, ő már nemi életet élt.... nekem az a véleményem, h az ilyen pasiknak vm nagyon nagy defektjük van, h nem képesek korabeli nőt választani, hanem egy épphogy megérett kislányt hülyítenek.

Rendben van a kapcsolatod apukáddal? nincs vm elnyomott érzelmed, valami sérülés a gyerekkorból? ha tartósan az öreg pasikra buksz, nem ártana felkeresni egy pszichológust. sajnálom. áh, engem felzaklat a téma.

N28

2013. jan. 30. 16:38
 23/25 anonim válasza:
Nálam is ugyanez volt a helyzet tavaly előtt nyáron.18 voltam,mikor összejöttem a párommal,aki akkor volt 50.Tudom,nagyon nagyon durvának tűnik a köztünk lévő 32 év,de rajtam sem látszik egyáltalán. Sőt... van egy pár vetélytárs :) Engem is szinte lek*rváztak a szüleim..de a lényeg az,hogy biztos légy önmagadban. Előbb utóbb el kell hogy fogadják a dolgot.Én most vagyok 20,és még mindig kitartunk egymás mellett :)
2013. febr. 7. 22:05
 24/25 anonim ***** válasza:
90%
Én lassan belépek a 11 évembe, a párom 93, 7 éve vagyunk együtt. A párom nagyszülei eleinte ellenezték, de aztán a dédszülei kiálltak mellettünk. Szerintem ez teljesen rendben van, kitartunk egymás mellett.
2013. febr. 7. 22:16
 25/25 anonim válasza:
24-es: a korotokat leírnád még egyszer?? :D
2013. okt. 26. 17:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!