20 év korkülönbség. Élvezzük, amíg lehet?
"22 éves lány vagyok, .................... olyan szenvedély, amit még nem tapasztaltam."
Nem akarlak bántani, de most komolyan, ez miért akkora dolog, hogy 22 évesen van még olyan a szerelemben, amit korábban nem tapasztaltál? :O Egy negyvenes pasi már sokkal jobban tudja, hogy kell bánni a nőkkel, mint egy húszéves srác, hiszen 30 év tapasztalata van benne.
Szerintem élvezd, amíg lehet. Próbáld meg kicsit carpe diem módon felfogni, csak ügyelj, hogy ne tegyél semmi visszafordíthatatlant. Látott már a világtörténelem valódi, sírig tartó szerelmet nagy korkülönbség mellett is, de nem véletlen, hogy nem ez az általános. Megjegyzem, ha korodbeli párod lenne, akkor sem tudhatnád, meddig tart a dolog :)
Az hülyeség hogy 40-50éves férfinek több a tapasztalata, egy 20éves is tud úgy bánni valakivel, hogy jó legyen
Senki sem Casablanca-val kezdett először hogy akkora don Huan, legyen
20/F
Én nem gondolok arra, hogy mi lesz majd x idő múlva, mert most annyira jó, hogy max lángon égek. Nem tudom, felelőtlenség-e, de még úgy érzem, alig éltem, nem úgy gondolok a férfiakra, hogy potenciális férj jelöltek, vagy bármi.
Sosem vonzottak az idősebbek, sőt, azt hittem, egy fiatalnál nincs jobb, akivel együtt élünk át mindent először, a fiatalságunkat, a határainkat próbálgatjuk. Most viszont arra van szükségem, hogy "tanuljak", hülyén hangzik, de ez a férfi sokat segít önmagam megismerésében, olyan dolgokat vált ki belőlem, amikről nem tudtam, hogy léteznek.
Élvezzétek a dolgot, de mielőtt hosszútávú döntést hoznál, alaposan fontold meg. Most még minden jól működhet, de ha házasság, gyerek merül fel, ott számolnod kell azzal, hogy mire a gyerek kamaszkorba lép, az apuka már szinte nyugdíjas lesz, egyáltalán nem biztos, hogy lesz türelme a neveléshez. Illetve ami hasonló helyzetben engem elriasztott: mivel a nők átlagos élettartama jóval magasabb a férfiakénál, ha együtt maradtok, számolnod kell vele, hogy végül évtizedekig (!!!) özvegy leszel.
Ezzel nem elriasztani akarlak, felnőtt emberek vagytok, ha szeretitek egymást, legyetek együtt. Csak ha a kapcsolat túllép ezen a szakaszon, akkor mindenképp számolj a korkülönbségből adódó problémákkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!