Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 20 év korkülönbség. Élvezzük,...

20 év korkülönbség. Élvezzük, amíg lehet?

Figyelt kérdés
22 éves lány vagyok, friss diplomás, az egyetemen ismertem meg a férfit, akit szeretek. 20 év van köztünk, de olyan szenvedély, amit még nem tapasztaltam. Magányos farkas volt, régóta egyedül élt, művészember, vonzó férfi. Régebben mindig korombeliekkel randiztam, de egyiknél sem éreztem ezt a bizsergető, gyomorszorító érzést. Sokat vagyunk egymásnál, minden szép, de félek, meddig tart? Tisztában vagyok a hátrányokkal, de szeretem! Bármi történjék, élvezzük, amíg van? Senki nem tud róla a legjobb barátnőmön kívül, családomnak nem merem elmondani, mert elítélnének.
2012. nov. 15. 12:15
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
56%
Élvezd,fiatal vagy,de ne menj hozzá,ne szülj neki gyereket,legalábbis 10 éven belül ne.
2012. nov. 15. 12:18
 2/23 anonim ***** válasza:
72%
Élvezd, amíg tudod! :) Gondolom, mindketten tudjátok, hogy nem lesz ebből holtomiglan-holtodiglan.
2012. nov. 15. 12:22
 3/23 anonim ***** válasza:
76%
kábé
2012. nov. 15. 12:24
 4/23 anonim ***** válasza:
56%
Jól teszed ,ha élvezed :) nálunk 12 év korkülönbség van.Nem is baj mert a férjem hiába 57 éves még mindig jó pasi :D Mire én 56 leszek banyának néznek majd :P
2012. nov. 15. 12:24
 5/23 anonim ***** válasza:
64%
#2, nálunk a párommal 16 év van köztünk... és 15 éve vagyunk együtt...
2012. nov. 15. 12:26
 6/23 anonim ***** válasza:
93%

"22 éves lány vagyok, .................... olyan szenvedély, amit még nem tapasztaltam."

Nem akarlak bántani, de most komolyan, ez miért akkora dolog, hogy 22 évesen van még olyan a szerelemben, amit korábban nem tapasztaltál? :O Egy negyvenes pasi már sokkal jobban tudja, hogy kell bánni a nőkkel, mint egy húszéves srác, hiszen 30 év tapasztalata van benne.

Szerintem élvezd, amíg lehet. Próbáld meg kicsit carpe diem módon felfogni, csak ügyelj, hogy ne tegyél semmi visszafordíthatatlant. Látott már a világtörténelem valódi, sírig tartó szerelmet nagy korkülönbség mellett is, de nem véletlen, hogy nem ez az általános. Megjegyzem, ha korodbeli párod lenne, akkor sem tudhatnád, meddig tart a dolog :)

2012. nov. 15. 12:27
 7/23 anonim ***** válasza:
25%

Az hülyeség hogy 40-50éves férfinek több a tapasztalata, egy 20éves is tud úgy bánni valakivel, hogy jó legyen

Senki sem Casablanca-val kezdett először hogy akkora don Huan, legyen

20/F

2012. nov. 15. 12:32
 8/23 A kérdező kommentje:

Én nem gondolok arra, hogy mi lesz majd x idő múlva, mert most annyira jó, hogy max lángon égek. Nem tudom, felelőtlenség-e, de még úgy érzem, alig éltem, nem úgy gondolok a férfiakra, hogy potenciális férj jelöltek, vagy bármi.

Sosem vonzottak az idősebbek, sőt, azt hittem, egy fiatalnál nincs jobb, akivel együtt élünk át mindent először, a fiatalságunkat, a határainkat próbálgatjuk. Most viszont arra van szükségem, hogy "tanuljak", hülyén hangzik, de ez a férfi sokat segít önmagam megismerésében, olyan dolgokat vált ki belőlem, amikről nem tudtam, hogy léteznek.

2012. nov. 15. 12:33
 9/23 anonim ***** válasza:
100%

Élvezzétek a dolgot, de mielőtt hosszútávú döntést hoznál, alaposan fontold meg. Most még minden jól működhet, de ha házasság, gyerek merül fel, ott számolnod kell azzal, hogy mire a gyerek kamaszkorba lép, az apuka már szinte nyugdíjas lesz, egyáltalán nem biztos, hogy lesz türelme a neveléshez. Illetve ami hasonló helyzetben engem elriasztott: mivel a nők átlagos élettartama jóval magasabb a férfiakénál, ha együtt maradtok, számolnod kell vele, hogy végül évtizedekig (!!!) özvegy leszel.

Ezzel nem elriasztani akarlak, felnőtt emberek vagytok, ha szeretitek egymást, legyetek együtt. Csak ha a kapcsolat túllép ezen a szakaszon, akkor mindenképp számolj a korkülönbségből adódó problémákkal.

2012. nov. 15. 12:35
 10/23 anonim ***** válasza:
89%
akkor ennyi. te már döntöttél, nagyjából tudod is, h ez miért jó neked, mit miért csinálsz. nem pontosan értem, h miért tetted fel a kérdést... éld meg, aztán majd meglátod, h mi lesz a folytatás. ezt megjósolni úgysem tudjuk, abban meg biztos vagy, h kell neked ez a kapcsolat.
2012. nov. 15. 12:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!