22 éves lány vagyok, friss diplomás, az egyetemen ismertem meg a férfit, akit szeretek. 20 év van köztünk, de olyan szenvedély, amit még nem tapasztaltam. Magányos farkas volt, régóta egyedül élt, művészember, vonzó férfi. Régebben mindig korombeliekkel randiztam, de egyiknél sem éreztem ezt a bizsergető, gyomorszorító érzést. Sokat vagyunk egymásnál, minden szép, de félek, meddig tart? Tisztában vagyok a hátrányokkal, de szeretem! Bármi történjék, élvezzük, amíg van? Senki nem tud róla a legjobb barátnőmön kívül, családomnak nem merem elmondani, mert elítélnének.
Ez a "41 éves férfi vagyok és tetszik egy 19 éves lány" a másik oldalról? Addig tart, amíg tart. De hogy én nem értelek titeket, az biztos.
2012. nov. 15. 12:39
12/23 anonim válasza:
Nem, ez a "42 éves férfi vagyok és összejöttem a 22 éves egykori tanítványommal" típusú kérdés. nem mintha számítana, melyik oldalról nézzük...
2012. nov. 15. 12:47
13/23 A kérdező kommentje:
Tessék?:) Nem tanított, viszont csinált kiállítást az egyetemen, az egyik tanárom barátja volt, könnyű volt vele megismerkednem. Ha nem sodort volna minket össze az élet, nem hiszem, hogy bármikor is magamtól kerestem volna egy idősebb férfit.
2012. nov. 15. 12:54
14/23 anonim válasza:
42 éves magányos farkas, és most belecsapott a villám ... gondolod te ... egyébként meg az elmúlt 15 évben mindig talált egy lelkesedő volt tanítványt, akinél élvezhette a friss hús illatát ... bolond is lenne lekötni magát (undok vagyok? merthogy ez is egy alternatíva ám)
2012. nov. 15. 12:55
15/23 anonim válasza:
"könnyű volt vele megismerkednem. Ha nem sodort volna minket össze az élet, nem hiszem, hogy bármikor is magamtól kerestem volna egy idősebb férfit."
ahogy vele "összesodort az élet", úgy összesodorhatott volna mással is. tudod az élet olyan, h időről-időre az ember útjába sodor 40-es férfiakat, nem kell keresni őket, ott vannak maguktól is. csak van, akinek fel sem tűnik, van, aki meg összejön velük. azért ez elég naiv magyarázat :-)
2012. nov. 15. 13:29
16/23 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy magyarázkodnom kéne bármiért is.
2012. nov. 15. 13:45
17/23 anonim válasza:
senki sem kért rá. magadtól érezted úgy, hogy magyarázkodnod kell.
2012. nov. 15. 13:50
18/23 anonim válasza:
Élvezd amit élvezni tudsz, tanuld amit most kell megtanulni. Te magad írtad, hogy max lángon égsz. Okos lány vagy tegyük fel, akkor tudod hogy ha bármi max lángon ég, akkor az hamar elég. Élvezd ki maximálisan, mert nem sok idő, és már arra ébredsz, hogy valami nem olyan mint régen. Semmi gond, eddig tartott, jön más, másmilyen, ettől szép az élet.
2012. nov. 15. 15:40
19/23 anonim válasza:
akkor élvezzétek, amíg lehet. gondolom, a pasi is ezt mondta neked. mindig becsülendő, ha legalább nem árul zsákbamacskát.
2012. nov. 15. 16:45
20/23 anonim válasza:
14-es!
Nem vagy undok. Minden férfi ezt csinálná legszívesebben, mint ez a negyvenes pasi, vagyis friss, jótestű 20 éves csajokat élvezne egész életében egymás után. Csak a legtöbb férfinek nincs erre lehetősége, mert nem néz ki elég jól vagy nem elég vonzó ahhoz, hogy egész életében a 20 éves jócsajokat váltogassa. Azt hiszed a legtöbb családapának az volt az álma, hogy a visító gyerekek után rohangáló, meghízott feleségükkel éljenek le 30 évet? Nem, csak nekik ez jutott.
Kérdező! Egyébként szerintem nem elítélendő ez a dolog. Ez csak azért lesz szomorú, mert a lányok pont az ilyen "magányos farkas" jópasikba szoktak beleszeretni, viszont pont ezekkel a férfiakkal nincs jövője ennek a szerelemnek, mert ezek a típusú férfiak pont nem akarnak családot, sem végleges kötöttséget, hanem továbbra is a mindig újabb szerelmeket keresik, ha a régit megunják. Vagyis neked fájdalmas vége lesz, ő meg keres majd egy másik friss csajt, akit élvezhet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!