20 év korkülönbség. Élvezzük, amíg lehet?
Figyelt kérdés
22 éves lány vagyok, friss diplomás, az egyetemen ismertem meg a férfit, akit szeretek. 20 év van köztünk, de olyan szenvedély, amit még nem tapasztaltam. Magányos farkas volt, régóta egyedül élt, művészember, vonzó férfi. Régebben mindig korombeliekkel randiztam, de egyiknél sem éreztem ezt a bizsergető, gyomorszorító érzést. Sokat vagyunk egymásnál, minden szép, de félek, meddig tart? Tisztában vagyok a hátrányokkal, de szeretem! Bármi történjék, élvezzük, amíg van? Senki nem tud róla a legjobb barátnőmön kívül, családomnak nem merem elmondani, mert elítélnének.2012. nov. 15. 12:15
21/23 anonim válasza:
Én csak azt mondanám, hogy sz*rd le a rosszindulatú válaszokat, és egyelőre csak sodródj, érezd jól magad. Lehet, hogy tévedek, de a szavaidból az jön le, hogy téged most rendesen megtalált a szerelem. Sose félj megélni ezt az érzést :)
22/23 anonim válasza:
Kíváncsi vagyok, tart-e még a szerelem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!