Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Jogos volt a szüleim reakciója...

Jogos volt a szüleim reakciója? Tényleg olyan nagy a korkülönbség köztem és a párom között?

Figyelt kérdés
Én 20 éves vagyok, ő 36. De sportos, fiatalos sokkal jobb stílusa van mint a körülöttem lévő fiatal srácoknak. 3 hónapja vagyunk együtt, a szüleim most szereztek róla tudomást ki is ő. Kiakadtak, hogy nem mondtam el, és gyakorlatilag lek.rváztak (persze nem ezzel a szóval). Nem tudom mi lesz ebből a kapcsolatból, nem tervezünk semmi komolyat, de most jó együtt. Miért nem értik meg a szüleim? Azt mondják kihasznál, szerintem meg nem. De mint írtam én is csak a pillanatnak akarok most élni.

2013. jan. 29. 21:51
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
65%
Igen.
2013. jan. 29. 22:32
 12/25 A kérdező kommentje:
Akkor nem működünk egyformán, de ez nem gond :)
2013. jan. 29. 22:35
 13/25 anonim ***** válasza:
70%
Nekem is furcsa,hogy harminc x évesen pont egy húszéves lány kell Neki.Gondolom,agyilag még ott tart,ahol a Veled egyidősek.Nem hinném,hogy ez egy egyenrangú kapcsolat,ne haragudj.
2013. jan. 29. 23:01
 14/25 anonim ***** válasza:
43%
Kicsit túl van misztifikálva ez a 30-as érettség. Nincs benne semmi extra, amíg nincs gyereke az embernek ugyanazt csinálja. Palotaira jár, family guyra röhög, sorozatokat tölt le és néz, berúgni jár, nyáron nyaralni jár, stb. Nem értem miért ne lehetne egy 20 éves barátnőt tartani. Pláne ha vmi értelmesebb a lány. Szerintem semmi gáz nincs ebben.
2013. jan. 29. 23:46
 15/25 anonim ***** válasza:
76%

Igazából a pasit nem értem...közel 40, és 20 éves csajt szed fel,kicsit éretlen és komolytalan lehet.Az ilyeneknek nem nő be a feje lágya soha.

Igaza van anyukádéknak teljes mértékben! Én sem örülnék ha 20 éves lányom egy 36-al állítana haza...pláné hogy még csak nem is komoly.Mit mondasz anyukádnak, ne aggódj anya,én sem veszem komolyan meg ő sem engem,csak szórakozunk egymással...Senki nem ezt szánja a gyerekének!

2013. jan. 30. 04:40
 16/25 anonim ***** válasza:
60%

Kapcsolatfüggő vagy és "szeretetk*rva",már bocs.

Azért együtt lenni valakivel,hogy legyen valaki-akárki,amíg le nem pattanhatsz az igazival..

2013. jan. 30. 08:14
 17/25 anonim ***** válasza:

Talán kicsit sok ez a korkülönbség, 10 év múlva talán nem akadnának ki rajta ennyire, de most valóban elgondolkoztató, hogy egy ennyi idős férfi, aki már nyilván valamiféle egzisztenciával, háttérrel rendelkezik, miért pont egy iskoláskorú lányt választ maga mellé. Valószínűleg te érettebb lehetsz egy kicsit a korodnál, talán nem az a mai fajta vihogós, hebrencs 20 éves vagy, én sem voltam olyan már ennyi idősen. A férfi pedig elképzelhető, hogy még egy kicsit a fiatalságának él, mivel független, nincs és nem is volt soha gyereke, aki felelősségre taníthatta volna, éli az életét, én igazából nem ítélem el ezért. Megteheti.

Tehát annak ellenére, hogy most soknak tűnik a korkülönbség, lehet, hogy ha látnánk titeket, akkor fel sem tűnne senkinek sem.

Valószínűleg azért vagyok ilyen megértő, mert én bár 30 éves vagyok, a férfi pedig 44, aki érdekel, de amikor megismertem 8 évvel ezelőtt, akkor is ugyanilyen vonzónak tartottam, és nem éreztem távol magamtól, nem gondoltam, hogy túl idős lenne hozzám. Pedig egy komoly foglalkozást űző, családos emberről van szó. Szóval ez függ mindkét fél érettségi szintjétől.

2013. jan. 30. 08:38
 18/25 anonim ***** válasza:
0%

Ha idejében csinálja,akkor lehetne veled korú gyereke...

Csak 5 vagyok,de én is kiakadnék a szüleid helyében.

(ahogy kiakadok azon is ha valamelyik barátnőm 40-es pasival jön össze...)

2013. jan. 30. 08:51
 19/25 anonim ***** válasza:
Én 21 éves vagyok, párom most volt 35. Együtt élünk, jól működik a kapcsolatunk. Persze az is igaz, hogy ha nem ilyen lenne, (külső, belső), akkor nem jöttem volna össze vele.. Senki meg nem mondja, hogy ennyi a különbség köztünk.. Mielőtt valaki azzal jönne, hogy biztos gazdag, most szólok, hogy nem.
2013. jan. 30. 09:37
 20/25 anonim ***** válasza:

27 vagyok, a férjem 40. 10 éve ismerkedtünk meg, 8 éve vagyunk együtt, össze is házasodtunk. Az én családom hamar elfogadta őt, bár én taktikáztam kicsit: akkor meséltem nekik róla, mikor már úgy éreztem, komoly kapcsolat lesz belőle.

Az én barátnőim is nagyokat néztek, mikor 19 évesen összejöttünk, de aztán ahogy megismerték, mindenki azt mondta, tökéletesen összeillünk. :) Ez az embertől magától függ, nem a korától. Hozzátenném, az én férjem sem gazdag, de nekem így is kell. :)

A legviccesebb az, hogy az én családom az első találkozás után befogadta, az ő anyukája pedig teljesen kiakadt a híren, hogy mégis mit akar egy egyetemistától, szóval nálunk épp fordított helyzet állt fenn. :)

2013. jan. 30. 10:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!