Mit tegyek, hogy elfogadja a bocsánatkérésemet?
Figyelt kérdés
Egyszer volt egy olyan barátnőm akivel nem működött a kapcsolatunk, úgy gondoltuk, hogy inkább legyünk csak barátok. Megint összejöttünk, minden szép és jó volt, aztán megint jöttek a veszekedések és inkább hagytuk. Akkor nem, de utólag beláttam, hogy többnyire minden az én hibám volt. Miután szakítottunk közölte velem, hogy terhes és meg is tartja, utána hogy megszületett. Sajnos nem törődtem vele. Pár hónap múlva eszembe jutott a gyerek és csináltunk apaságit (enyém) elkezdtem foglalkozni vele de egyszer nagyon ideges voltam és megütöttem a lányt, azóta nem találkoztunk, nem is beszéltünk. Illetve egyszer bocsánatot akartam kérni de nem fogadta el azóta meg nem kerestem. Ennek kb 3 éve. Szeretném helyrehozni a dolgokat és szeretnék apja lenni a gyereknek ha lehet. Most már beismerem, hogy végig egy nagy büdös marha voltam és lehet hogy megérdemelném, hogy ne bocsásson meg de ezt nem akarom. Hogyan tudnám bebizonyítani, hogy megváltoztam? És bocsánatot hogy kérjek úgy, hogy meg is hallgasson?2013. jan. 29. 14:17
11/13 anonim válasza:
Hosszú, nehéz, kemény útra számíts. Sok elutasításra, keserűségre. Tarts ki.
12/13 anonim válasza:
A legfontosabb, hogy soha ne add fel. Egy gyereknek szüksége van az apjára is, nem csak az anyjára. A nő össze jött már azóta valakivel? Mert akkor nagyon nehéz dolgod lesz... próbálj meg lassan közeledni feléjük. Gyerektartást fizetsz? Ha nem, akkor kezdj. Ha igen, amellett próbálj kis apróságokkal kedveskedni. Esetleg besegíteni a gyereknevelésbe... vigyázni rá, ilyenek. Nagyon fontos, hogy még csak jelét sem lássák annak, hogy milyen voltál! Mert akkor minden borul. Mindenképp tartsd magad ahhoz, hogy bármi történik, te megváltoztál, és felelősségteljesen tekintesz erre a helyzetre, és a gyerekedre.
13/13 anonim válasza:
Semmit, és főleg ne pitizz neki, és ne erőszakoskodj! Azzal, hogy te bocsánatot kértél (ha ezt őszintén és a legkomolyabban tetted), azzal megtettél a te részedről mindent. A megbocsátás, azaz a bocsánatkérés ELFOGADÁSA a másik ember tiszte és arra is tartozik. Ha ő nem tud megbocsátani, az már az ő dolga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!