Szeretem, de egyáltalán nem kívánom a férjem, mi a megoldás?
Annyi csalódást okozott az elmúlt pár hónapban/évben, hogy egyszerűen már nem tudok felnézni rá, nem tudom tisztelni, bízni benne és ez nálam itt csapódik le. Már egyáltalán nem izgat fel, de ettől függetlenül szeretem őt, gondoskodok róla, mosok, főzök, takarítok rá, nevelem a gyerekünket. Viszont mint férfi, már egyáltalán nem vonzó a számomra.
Volt talán másfél év, amikor minden közeledésemet elutasította, most meg a szememre hányja, hogy én nem fekszek le vele... nem mintha annyira erőltetné most, és én még mindig többször vagyok vele így is, mint anno ő velem.
Persze, nyilván félek tőle, hogy kellek-e majd bárkinek is egy kis gyerekkel, ráadásul én már nem engedhetem meg magamnak, hogy túl sokat próbálkozzak, vagy sokszor melléfogjak, hiszen a gyerekem a legfontosabb és nyilván nem az a normális, hogy kamaszkoráig még legalább 3-4 férfi megfordul az anyja oldalán.
De igazából most ez sem érdekel annyira, egyszerűen csak félek az ismeretlentől és ismétlem, nagyon féltem a férjem, hogy elveszik nélkülünk.
Anyagilag megállnám a helyem, viszonylag jól keresek, de legalább is egy gyereket el lehet tartani belőle.
nem lehet helyrehozni?
Mondjuk,annyi furcsaságot hallottam ,olvastam már,hogy nem lepődök meg semmin vagy egyre ritkábban.
De azt,hogy ne közeledjek a párom felé akit én választottam és szeretek ,pasi vagyok, ő a gyerekem anyja ,ráadásul közeledik felém,basszus ez annyira furcsa.
Mondom ,egy jó beszélgetés csodákra képes ,na meg a következetesség :)
Megmondom én neked hogy mi a te bajod! kellene egy szenvedélyes éjszaka, egy őrült éjszaka!
én megadhatom neked!
32 / (nős) f
Egyébként igen, az is kellene, egy szenvedélyes éjszaka... jelentkező lenne bőven, de egy éjszaka nem old meg semmit sem... főleg nem mással... úgyhogy köszi, de vissza kell utasítanom :S
Különben sem lennék képes érzelmek nélkül belemenni ilyesmibe, ez nem az én stílusom. Legalább is most még nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!