Párom prostihoz fordult. Megbocsájtható?
20
Ez a hülye liba egy olyan embertől szerez információt akiért a srác oda meg vissza volt és a mai napig nem tudta elfelejteni.
Az illető nő szavait próbálja magáénak beállítani.
20
Szerencsétlen srác, egy baromi nagy átverés része.
hejj, de nagy a félreértés...
semmi a közöm a korábbi történethez
én csak mások véleményét szerettem volna hallani a helyzetemről
sajnos nem könnyű ezt megélni, és sajnálom ha bárki félreértett vagy félreértelmezett
26
Legalább ne hazudozz, basszus nem szégyelled magad, hogy más beszédjét a magadénak állítod be?
Milyen ember vagy te? Van még lejjebb. Csak igy tudsz pasihoz jutni? Akkor maradj egyedül a büdös mindenit, de ne tedd tönkre a srácot aljas számításból te paraszt.
26
Mit képzelsz te ostoba némber, az emberek játékszerek, darabáruk? akikel és azok lelkével azt teszel amít csak akarsz? Attól mert te pszichopata vagy, még nem mentesít semmi alól.
Akkor még egyszer utoljára kulturáltan közlöm veled, hogy összetévesztesz valakivel. Sajnos amit leírtam megtörtént velem, szeretnék átlépni rajta, de a kérdés amit belinkeltél valóban egy szánalmas emberé. Nekem nincs szükségem ilyenre, az én személyiségem szerethető, és az aki szeret, nem más miatt, hanem saját magam miatt szeret.
Kérlek ne rondítsd a kérdésem, mert semmi közöm hozzád.
29
Ne hazudozz te paraszt. Meddig futsz még azok után aakiknél lóvészagot szimatolsz??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!