Elmondjam a feleségének, hogy prostihoz jár?
Nehéz ügy, de én mint nő azt mondom, a feleség helyében ezt szeretném tudni. (Már ha 100%, hogy a prostituált kliense volt) Arról nem is beszélve, hogy egészségügyi kockázatnak is ki van téve - joga van erről tudni.
És hogy miért csinálja? Egyes férfiak azt hiszik, hogy nekik mindenhez joguk van. Kirakatban a szép család, amúgy meg azt csinál, amit akar. Undorító. Én valami úton-módon 100%, hogy feldobnám, a nőnek is adassék meg a lehetőség, hogy normális partnert találjon.
Természetesen a testvéreddel beszélj először. Könnyen lehet, hogy valami teljesen érthető oka van annak, hogy prostihoz jár, pl. a szép felesége utálja a szexet és azt mondta neki, hogy inkább menjen el egy ilyen lányhoz.
Mindenesetre ne a háta mögött áskálódj, hanem állj elé és tisztázd vele a helyzetet.
Ez elég kényes téma.
Lehet, hogy a felesége tudja is, csak tűri valamiért.
Szerintem inkább a testvéreddel próbálj meg beszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!