Elmondjam a feleségének, hogy prostihoz jár?
"Te csak hallgass gyáván ilyen helyzetben"
Miről beszélsz te szerencsétlen? Fejedet levágnám ha te a tesvéremként átcaplatnál a feleségemhez és ilyenekkel ostromolnád az agyát. Pont semmi közöd a dologhoz, mi vagy te valami lovag aki a feleségem megmentésére tette fel az életét? Mi közöd ehhez, miért foglalkoztat téged az én feleségem?
Miért nem a testvéred megmentésére tetted fel az életed? Az egészségesebb döntésnek tünne.
Semmi másról nem szól ez csak rólad - illetve a kérdezöről - azon belül is arról hogy ő most jön és megmenti az én feleségem tőlem mint egy lovag.
Ebben a sztoriban én vagyok a sárkány, te a királyfi a feleségem pedig a királylány?
Törödj a saját feleségeddel, mentsd meg azt. Ja hogy nincs (vajon miért?) ?? Akkor szerezz egyett, de ne tőlem.
Most beszéltem a tesómmal. Átjött hozzám személyesen, Csodálkoztam is, hogy mit akar tőlem. Ahol a barátom lakik meg kérdezte, hogy mit szoktam ara, csinálni, ugyanis látott a háztömbből kijönni, de nem a barátomtól. Én meg tökre ideges lettem és zavarba jöttem, el kezdtem remegni, és elpirultam. Nem azt mondtam, hogy a barátomnál voltam, mivel tényleg ott lakik. Ugyanis ugye a csaj mellett laki, csakhogy ha azt mondom, hogy a spanomnál voltam, akkor az gáz. Én meg nem azt mondtam, végül össze visszabeszéltem-dadogva, és levágta ebből, hogy tudok róla.
Mondta, hogy ne mondjam el ezt senkinek, ez magánügy. Ez az ő dolga, ne foglakozzak vele. És soha ne hozzám fel ezt a témát előtte és másoknál se.
Mondtam neki, hogy rendben van.
Erre ő eltalálta, hogy mivel tartom a számat ajándéka kifizet több ilyen csajt nekem, amilyeneket csak választok, a legszebbeket.
Mondta, neki, hogy nem kell, én akkor se avatkozok bele ebbe és másba sem!
Erre, ő: Ha nem fogadom ezt el, akkor nagyon megfogom bánni…
(Gondolom pont ezt azért akarja, hogy tutira ne beszéljek, meg hát pszichológiailag hat rám a helyzet…) Rafinált a tesóm nagyon.
Hát ez elég kínos volt nekem. Rohadt egy helyez. De ez van. Többet remélem nem keveredek bele ilyesmibe.
Akkor a 17:39-es neked irt, és lehet, hogy a tesód? Na meg van màr itt kavarva minden.
En is azt mondom ne avatkozzàl bele a màs ügyébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!