Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Párja valakinek valahol...

Párja valakinek valahol cégigazgató? Hogy birjátok? Volt már olyan hogy nem birjátok mellette mert már elegetek van abbol hogy hétfőtől vasárnapig csak munka meg munka meg munka. És ti már csak a legutolsok vagytok neki?

Figyelt kérdés
2009. szept. 1. 17:10
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%

Prűd: Álszemérmes, erénycsőszködő. "A prűd ember a nemiségre és az erotikára vonatkozó leghalványabb célzást (szóban, írásban, képen, viselkedésben) tüntetően elítéli, felháborodik a csókolózó fiatalok vagy a rövid szoknya láttán, és fügefalevelet követel az aktszobrokra ".

Csak, hogy tisztázzuk a fogalmakat, mert eddig ha jól látom, szexről még nem volt szó a kérdés alatt.

2009. szept. 2. 10:47
 22/31 anonim ***** válasza:
73%

06:34:

igaz, erre nem gondoltam.

feltételeztem, hogy egy cégigazgató többet keres 150 ezernél.

bár mondjuk nem ez lenne a normális szertintem, hogy 150 ezerért kidolgozzuk a belünket is.:(

2009. szept. 2. 11:18
 23/31 anonim ***** válasza:

1. Szerintem ne nézzük le a kőműveseket vagy bárki mást, mert az ember nem attól értékes mert igazgató - ezt az egyik kommentre írtam.

2. Én megértem a kérdezőt, mert ha valaki bekerül egy karrierspirálba mint a párja, akkor nehéz megálljt parancsolni, ez doppinggolja. A siker és nem hinném h más nő van adologban vagy nem szeretné a mellette lévő nőt. Ez volt az ismerősömnél is , de a csaj az asztalra csapott , a srác beijedt h lelép a nője mert szerette és lazított a munkatempón.

Szerintem komolyan beszélj vele erről!

2009. szept. 2. 15:36
 24/31 anonim ***** válasza:
15:36: A kőművest azért hoztam fel példának, mert a kérdező azt hiszi, hogy minden más munkában az ember nem dolgozik semmit, csak a cégigazgatók dolgoznak. Épphogy a KÉRDEZŐ nézi semmibe a többi munkát, ezért hoztam fel a kőművességet, amiben az ember a belét kidolgozza. De akár mondhattam volna a postásokat vagy a buszvezetőket is, egy a lényeg: a pénzért mindenkinek dolgozni kell, úgyhogy nem kell összefosnunk magunkat, mert a madame férje cégigazgató. Mert a hölgy azt képzeli, hogy a többi feleségnek a férjeik hokiznak egész nap és csak az övé dolgozik.
2009. szept. 2. 16:03
 25/31 anonim ***** válasza:
59%

pff.

sztem ne itt éld ki a kisebbségi komplexusodat.

beleírta, hogy a párja cégigazgató, ennyi tett, te meg már történetet szősz köré, hogy biztos azért, mert beképzelt.

ha azt írta volna, hogy "Párja valakinek valahol kőműves?" akkor most nyugodt lenne a lelked?

2009. szept. 2. 16:15
 26/31 anonim ***** válasza:
78%

Ohh, nem is tudom ki kezdte itt a válaszadokat le-"deirigyittmindenkiésmilyenprűd"-özni!

Ha mutogatni akarja a pénztárcáját (ami mint utólag kiderült, nincs is, csak nagy száj) azt szerintem nem itt kéne tenni.

És nem lennék boldogabb ha kőműves feleség lenne, mert akkor meg azt írnám, hogy a szobafestő feleségeknek is pont olyan nehéz.

Az a baj, látom nem érted mi a kínom! Nem kéne itt különböző csoportokat kiemelgetni mert ahogy írtam is már, MINDENKI PÉNZÉRT DOLGOZIK, itt az egyetlen munkakör, amiért lehetne egy feleséget sajnálni, az a kamionos lenne, mert ott ténylegesen hetekig, hónapokig nem lehet látni az embert! De minden más munkakör ugyanarról szól! Elmegy dolgozni az ember és este hazamegy, sokszor túlórázik vagy beugrik más helyett, miért kéne sajnálni józsikáné feleségét amikor janikánénak is ugyanaz a sorsa??

Arról meg ne is beszéljünk, hogy szerintem már elmúltak az 1800-as évek, amikor az asszonykának otthon kell ülnie. Talán ha dolgozna mindkét ember, nem kéne 43nm2-en albérletbe kucorogni.

2009. szept. 2. 16:22
 27/31 anonim ***** válasza:
En ertem a kerdesedet, a baratom a sajat ceget igazgatja, o is szinten dolgozik ejjel-nappal, sot amikor egyutt vagyunk akkor is allandoan a telefonon van es hosszas megbeszeleseket tart az uzletfeleivel. Most voltunk nyaralni es volt olyan nap,amikor a nap 80%-at telefonalassal toltotte. Mindig mondom neki,h kene nekem egy `tarsalkodo fiu` :) Csak akkor fog rajonni,h te fontosabb vagy neki,amikor beleunsz es nem leszel mellette. A baratom egy idoben szombatonkent azt mondta reggel,h nem dolgozok ma sokat, 2-3 ora es itthon vagyok aztan mehetunk csavarogni, de mikor hivatm veszkedett,h nekem a szombat is munkanap,... szoval elkezdtem magamnak kulon programot szervezni hetvegekre,azota e nehezmenyezi ezt es tobbet teszi szabadda magat.
2009. szept. 2. 16:22
 28/31 A kérdező kommentje:
Tudod ha már itt tartunk én nem nézem le más emberek munkáját,apám a mai napig kőmüves munkát végez,anyám varronő,és a családomban is van olyan hogy kamionos.És tudod mit inkább kucorgok egy 43 m2 es albérletbe,nincs a nyakamon egy fillér addosság sem sem a páromnak sem nekem.Ja és én is dolgozom.És belenézhetsz a bukszámba megmutatom hogy nincsenek benne százezrek.Csak mi be tudjuk osztani,és ésszel tesszük amit teszünk
2009. szept. 2. 16:47
 29/31 A kérdező kommentje:

16.22 es

Nálunk is ugyanigy van.Végre valaki aki tudja hogy én mit érzek.

2009. szept. 2. 16:50
 30/31 anonim ***** válasza:

Az én férjem is rengeteget dolgozik. De a cél az, hogy legyen valamink. A sorrend pedig család, munka és hobbi.

Ha a munka után nem hozzád rohan hanem minden más fontosabb akkor ennek a kapcsolatnak annyi. Nekem is volt egy multi cegnel top manager pasim és ő is a munkának élet+ haverok. El is hagytam.

2009. szept. 3. 08:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!