Párja valakinek valahol cégigazgató? Hogy birjátok? Volt már olyan hogy nem birjátok mellette mert már elegetek van abbol hogy hétfőtől vasárnapig csak munka meg munka meg munka. És ti már csak a legutolsok vagytok neki?
ehhez nem kell hogy cégigazgató legyen...
ha szeret otthon lenni,megoldja...ha jobbszeret dolgozni mint a családjával lenni,akkor...
Nagyon nehéz lehet egy pénzes-zsák feleségének lenni, tényleg, nagyon sajnállak érte.
Tájékoztatásul közlöm hogy egy kőműves is dolgozik hétfőtől vasárnapig, úgyhogy szerintem tegyünk fel egy ilyen kérdést: kőműves feleségek hogy bírjátok? Valószínűleg nehezebben mert nekik nem dől az ablakrésen is a lé. pff. Szegény cégigazgató feleség nehogy összefossam már magam.
A kérdező szerintem inkább élne kicsit szerényebben, de a férjével, mint "gazdagon" de a férje nélkül.
Az én férjem is egész héten dolgozik, ha hétvégén nem is, csak a cég körül forog az agya. :( Ő nem igazgató csak a főnök "jobb keze".
Az gáz, ha utolsó vagy neki. A párom egy ideig a hobbiját előbbre tartott, mint engem, de 1 év után, már én voltam a hobbija előtt :)
Később biztos előrébb leszel, mint a hobbija, csak arra figyelj, hogy engedd, ha menni akar valahova. Ha ezt nem teszed, később menekülni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!