Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Párja valakinek valahol...

Párja valakinek valahol cégigazgató? Hogy birjátok? Volt már olyan hogy nem birjátok mellette mert már elegetek van abbol hogy hétfőtől vasárnapig csak munka meg munka meg munka. És ti már csak a legutolsok vagytok neki?

Figyelt kérdés
2009. szept. 1. 17:10
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
56%

ehhez nem kell hogy cégigazgató legyen...

ha szeret otthon lenni,megoldja...ha jobbszeret dolgozni mint a családjával lenni,akkor...

2009. szept. 1. 17:13
 2/31 anonim ***** válasza:
54%

Nagyon nehéz lehet egy pénzes-zsák feleségének lenni, tényleg, nagyon sajnállak érte.

Tájékoztatásul közlöm hogy egy kőműves is dolgozik hétfőtől vasárnapig, úgyhogy szerintem tegyünk fel egy ilyen kérdést: kőműves feleségek hogy bírjátok? Valószínűleg nehezebben mert nekik nem dől az ablakrésen is a lé. pff. Szegény cégigazgató feleség nehogy összefossam már magam.

2009. szept. 1. 17:15
 3/31 anonim ***** válasza:
64%
jujj,de igazatok van:) Én barátom se cégigazgató...és mégis van,hogy este 10kor ér haza, és dolgozni van, sőt hétvégén is dolgozik, és volt hogy ki se fizették....
2009. szept. 1. 17:18
 4/31 anonim ***** válasza:
64%

A kérdező szerintem inkább élne kicsit szerényebben, de a férjével, mint "gazdagon" de a férje nélkül.

Az én férjem is egész héten dolgozik, ha hétvégén nem is, csak a cég körül forog az agya. :( Ő nem igazgató csak a főnök "jobb keze".

2009. szept. 1. 17:19
 5/31 A kérdező kommentje:
Nem vagyok a felesége ha azt hiszed,előszőr van neki a munka a hobbija majd én
2009. szept. 1. 17:24
 6/31 A kérdező kommentje:
itt mindenki azt hiszi ha valakinek van cége az egyből milliomos ,nincs luxusautonk,43m2 lakunk albérletbe.
2009. szept. 1. 17:26
 7/31 anonim ***** válasza:
69%

Az gáz, ha utolsó vagy neki. A párom egy ideig a hobbiját előbbre tartott, mint engem, de 1 év után, már én voltam a hobbija előtt :)

Később biztos előrébb leszel, mint a hobbija, csak arra figyelj, hogy engedd, ha menni akar valahova. Ha ezt nem teszed, később menekülni fog.

2009. szept. 1. 17:33
 8/31 anonim ***** válasza:
89%
uhh, mennyi irigy ember van itt.:D
2009. szept. 1. 17:39
 9/31 anonim ***** válasza:
48%
ja, és én úgy vagyok ezzel, ha a pénz fontosabb neki, mint én, akkor azzal is szexeljen, és annak mesélje el a problémáit. magyarul lekoccanok.
2009. szept. 1. 17:41
 10/31 A kérdező kommentje:
Hát igen.Sokan azt hiszik milyen jo annak akinek van.Hát igen csak az a baj hogy sok embernek elveszi az eszét a pénz.És már csak az a fontos neki.És én azok közés tartozom akit nem érdekel,hiába van a páromnak cége.És én attol nem vagyok boldogabb
2009. szept. 1. 17:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!