Párja valakinek valahol cégigazgató? Hogy birjátok? Volt már olyan hogy nem birjátok mellette mert már elegetek van abbol hogy hétfőtől vasárnapig csak munka meg munka meg munka. És ti már csak a legutolsok vagytok neki?
Az én párom nem cégigazgató, mégis dolgozik reggeltől estig, hétfőtől vasárnapig, akár ünnepnap is, ha kell. Megértelek, de bennem fel sem merült, hogy ebből problémát csináljak. Ilyen a munkája, szereti csinálni, de időt is szakít rám, igaz van, hogy csak este 10 után, mert akkor ér haza. Nem tudom, hogy mi a párod hobbija. Esetleg be tudsz kapcsolódni? Vagy csak elmenni szurkolni? Próbáljátok meg összeegyeztetni a szabadidőtöket, találjatok ki közös hobbit.
Szóval maximálisan megértelek, de neked is meg kell értened, hogy a párod felelős posztban dolgozik, áldozatokat kell hoznia. Ha nem hoz, akkor nincs kenyér az asztalon.
minek annyi pénz, én nem is értem.
én simán boldog lennék, ha én is keresnék mondjuk 150-et, ő is. ebből vígan lehet élni, még félretenni is. sok pénzzel csak sok gond van. nekem fontosabb, hogy velem legyen.
háááttt... elég xarul mehet az a cég, ahol a vezetőnek 43nm-es albérletben kell laknia a párjával...
nekem is volt ilyen karrierista pasim, csak neki nem hobbija volt, hanem egy zsarnok anyukája. le is pattantam 2 év után. nem is értem hogy bírtam ilyen sokáig.
sajnálom a helyzetedet, de ha nem tudsz ellene mit tenni, akkor lépni kell. ezt javaslom. nem jó örökké szenvedni és azt várni, hogy mikor lesz már végre rám is ideje...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!