Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Párja valakinek valahol...

Párja valakinek valahol cégigazgató? Hogy birjátok? Volt már olyan hogy nem birjátok mellette mert már elegetek van abbol hogy hétfőtől vasárnapig csak munka meg munka meg munka. És ti már csak a legutolsok vagytok neki?

Figyelt kérdés
2009. szept. 1. 17:10
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
85%

Az én párom nem cégigazgató, mégis dolgozik reggeltől estig, hétfőtől vasárnapig, akár ünnepnap is, ha kell. Megértelek, de bennem fel sem merült, hogy ebből problémát csináljak. Ilyen a munkája, szereti csinálni, de időt is szakít rám, igaz van, hogy csak este 10 után, mert akkor ér haza. Nem tudom, hogy mi a párod hobbija. Esetleg be tudsz kapcsolódni? Vagy csak elmenni szurkolni? Próbáljátok meg összeegyeztetni a szabadidőtöket, találjatok ki közös hobbit.

Szóval maximálisan megértelek, de neked is meg kell értened, hogy a párod felelős posztban dolgozik, áldozatokat kell hoznia. Ha nem hoz, akkor nincs kenyér az asztalon.

2009. szept. 1. 17:47
 12/31 anonim ***** válasza:
100%
AZ én férjem fő állásban tűzoltó, tehát minden 3.-ik nap reggeltől másnapig nem is látom, és a maradék 2 napjában ami szabad lenne, akkor pedig autókkal kereskedik. 10 előtt heti 1x ha haza ér. Azt mondja értünk teszi, hogy nekünk jobb legyen... nem tudom... én mondtam lennék inkább szerényebben, de boldogabban. Nagyon rossz. Van hogy nem is látom 1 nap, mert mire én megyek dolgozni ő még vagy alszik, vagy én alszok mire ő megy, este meg én alszok be mire ő megjön... rossz!!!
2009. szept. 1. 17:47
 13/31 A kérdező kommentje:
Na valahogy én is igy vagyok a párom egy távközlési cégnek az igazgatoja és konkrétan számitogépe teszi ki a napja 90százalékát.Reggel korán kel,netezik,elmegy este 7kor hazajön eszik netezik,és ha mondok neki valamit azt meg sem hallja visszakérdez fél ora mulva hogy mit is mondtál?és akkor ezután jön a hobbi.és lefekvéskor csak annyit mond hogy jo éjt szeretlek.ennyi de a hétvége 70százaléka ugyanez.ha beszélgetni akarok akkor meg csak a hobbijárol beszél.Akkor hogy is van ez?
2009. szept. 1. 17:58
 14/31 anonim ***** válasza:
80%
Én azt gondolom,hogy azoknak a férfiaknak,akiknek abból áll az életük,hogy este 10-ig melóznak,utána leülnek a PLAY STATION mellé(mert gondolom arra már túl fáradtak,hogy uram bocsá futni,vagy edzeni menjenek),azok nem érdemlik meg,hogy egy nő mellettük legyen!!Mert miért vagy te??Hogy néha kielégítsd a szexuális vágyait??Mire mondja valaki,hogy szeret téged,amikor nem is foglakozik veled annyit,hogy tudja egyáltalán,mit lehet benned szeretni??Szeret,hogy főzöl rá,és tud mit enni,hogy kimosod a gatyáit,meg az ingeit,hogy ott vagy,amikor minden téren ki kell elégíteni őt!!De azzal törődnek,hogy a nőnek is vannak igényei??Panaszkodtok,de mégis biztonságot ad a pénz,amit egyébként hazaadnak nektek!!Én nem rosszindulatból írom ezt,tudom,mennyire nehéz...az én párom nem cégigazgató,nem is kőműves..légiutas kísérőként dolgozik!!Nem mondom,hogy néha nem lenne jó,ha dupla annyit keresne,mint most,de igazság szerint így is normálisan megélünk..van rám ideje,együtt bulizunk,együtt kirándulunk,többnyire közösek a barátaink..és nem unjuk egymást!!Egy kapcsolatban kell,hogy kellő időt együtt töltsenek a felek,mert az élteti a kapcsolatot!!Hiába van marha sok pénz,ha nincs is lehetőség rá,hogy együtt tudjátok élvezni a pénz által kínálkozó lehetőségeket! :(
2009. szept. 1. 18:31
 15/31 anonim ***** válasza:
54%
végigolvasva a hozzászolásokat persze lehet h egy kőműves is regeltől estig dolgozik de nemhinném h akkora stresszben él mint egy igazgato.Apum logisztikai igazgato persze nem gyárigazgato vagy ilyesmi de akoris valami nagyember...most mondhatja mindenki h minek panaszkodom sokat keres ami persze jo..de azis igaz h regel 6kor elmegy este 8-9 fele jön szombaton is bennvan mert kell...és igen jol élünk csak kérdés milyen áron...a másik meg a hozzáálás bocs h te nem tudtál megküzdeni azért h vezető legyél de ezért mértis kell leszolni azt aki eljutott odáig?szoval én lehet jobban örültem volna ha apu valami 8-4munkát véghez mert akor találkoztam volna vele néha...mert tudjátok a kötetlen munkaidő nem azt jelenti hogy akor dolgozik amikor akar hanem h nics tulora meg semi hanem megkapja a feladatot és elvégzi ha éjszakaéjszaka mert ezt várják
2009. szept. 1. 18:46
 16/31 anonim ***** válasza:
73%

minek annyi pénz, én nem is értem.

én simán boldog lennék, ha én is keresnék mondjuk 150-et, ő is. ebből vígan lehet élni, még félretenni is. sok pénzzel csak sok gond van. nekem fontosabb, hogy velem legyen.

2009. szept. 1. 18:54
 17/31 anonim ***** válasza:
100%

háááttt... elég xarul mehet az a cég, ahol a vezetőnek 43nm-es albérletben kell laknia a párjával...

nekem is volt ilyen karrierista pasim, csak neki nem hobbija volt, hanem egy zsarnok anyukája. le is pattantam 2 év után. nem is értem hogy bírtam ilyen sokáig.

sajnálom a helyzetedet, de ha nem tudsz ellene mit tenni, akkor lépni kell. ezt javaslom. nem jó örökké szenvedni és azt várni, hogy mikor lesz már végre rám is ideje...

2009. szept. 1. 19:53
 18/31 anonim ***** válasza:
100%
Hát igen, ha 43 nm2-es albérletben éltek, akkor szerintem nem dolgozik reggeltől estig és egész héten, hanem inkább nőzik, meg a haverokkal lóg.
2009. szept. 1. 20:48
 19/31 anonim ***** válasza:
100%
18:54-esnek, lehet, hogy havi 150-ért is éjjel nappal kell dolgozni, nem gondolod? Nálunk legalábbis így van, ha a férjem megy reggeltől késő estig, akkor esetleg megvan a 150 (nem biztos. ha 8-4-ig lenne, akkor talán keresne 70-80 ezret, na ebből élj meg és tarts el lakást, 2 iskolás gyereket! sajnos a mai világban mindenki bele van hajszolva a reggeltől estig teljesíts!!!, vagy munkanélküliek vannak, ez a két véglet, sajnos. és ezért a sok válás, családok szétmennek, stb. mert ugye aput sosem látjuk, közös program?? mikor? mikor holtan összeesik egy egy vasárnap, hogy ma már nem bírja tovább és itthon marad, lesz ami lesz! na, akkor csalogassam programozni? így marad a heverészés, gépezés, punnyadás a mai nyelven. Csak sok mai fiatalabb hölgy csak a jó sok pénzt szereti, luxust, külföldi nyari, de a párja csak vele foglalkozzon, mással ne. Na, ez a kettő nem megy együtt. Sajnos ez az élet!
2009. szept. 2. 06:34
 20/31 A kérdező kommentje:
Látom azért itt sok ember nagyon prüd ember és mindenki mindennek a rossz oldalát nézi.Akkor elmondom.A párom mindennap 10-re jár dolgozni.Este 7ig.Jövőre lessz az esküvőnk.Ja és a cége jobban megy mint akárkinek,mert mindent ésszel csinál.És nem szorjuk a pénzt.És kevesebbet keres mint ti gondolnátok.Felvehetné a többszátetres fizetését de nem teszi mert visszaforgatja a pénzt a fejlesztésekre.Na?
2009. szept. 2. 10:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!