Mennyire vagytok gátlástalanok?
Úgy értem,ha megromlik a kapcsolatotok a párotokkal,mert pl:(rájöttök,vagy sejtitek)hogy van egy 3-ik.
Meddig mentek el?
Pl:kutattok,nyomoztok.stb...
Mi az amit még "bevállaltok"annak érdekében,hogy megtudjátok a valóságot?
Simán nyomozok, ha gyanus jeleket látok. Egyébként soha nem matatok a cuccai között, de ha van egy 3-ik, azt megérzi az ember fia. És szerintem ilyenkor mindenki elkezd nyomozni, ha érez valamit a párja iránt, ill. egy kicsit is benne van a féltékenység. Márpedig ha szerelem van, ott valamilyen formában a féltékenység is ott van kisebb-nagyobb mértékben. Szerintem ez így természetes. Persze vannak végletek, ami már nem nooooormális :-).
És a mai informatikai jellegű világban könnyű lenyomozni a dolgokat, ha az ember egy kicsit utánanéz. (pl. msn beállítástól függően ugyan, de lementi a saját meghajtóra a beszélgetéseket, aztán ott van a részletes lista lekérésének lehetősége a telefon szolgáltatótól, stb....).
"Nem érdekel, hogy a levét hol hagyja, csak a húsát hozza haza! :)"
ezen szétröhögtem magam.
De én azért ennyire nem vagyok megértő. Azt hiszem ha komolyan gyanakodnék és ő nem mondaná el v tagadna mikor már vannak jelek is akkor bármire képes lennék h megtudjam az igazságot, bármi legyen is az.
Köszi az utolsó két válaszolónak.Ilyesmi válaszokat szerettem volna kapni.
Hát milyen kapcsolat az ahol a másik oda viszi a levét ahová akarja?Döbbenet....legalábbis számomra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!