Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire vagytok gátlástalanok?

Mennyire vagytok gátlástalanok?

Figyelt kérdés

Úgy értem,ha megromlik a kapcsolatotok a párotokkal,mert pl:(rájöttök,vagy sejtitek)hogy van egy 3-ik.

Meddig mentek el?

Pl:kutattok,nyomoztok.stb...

Mi az amit még "bevállaltok"annak érdekében,hogy megtudjátok a valóságot?

2009. szept. 1. 11:01
 1/7 anonim ***** válasza:
14%
Engem nem érdekel, hogy mit csinál a párom, amikor nincs velem. Az érdekel, hogyan viselkedik, amikor velem van. Ha jól érzem magam mellette, vele maradok, függetlenül attól, hajlamos-e a kicsapongásra, ha nem jó vele, akkor is dobbantok, ha maga a megtestesült hűség.
2009. szept. 1. 11:13
 2/7 anonim válasza:
67%
nekem nincs barátom, de tuti, hogy elkezdenék nyomozni, figyelemmel kísérném a lépteit, és ha bizonyítékot szereznék, szembesíteném
2009. szept. 1. 11:19
 3/7 anonim ***** válasza:
46%
Nem érdekel, hogy a levét hol hagyja, csak a húsát hozza haza! :)
2009. szept. 1. 12:11
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Simán nyomozok, ha gyanus jeleket látok. Egyébként soha nem matatok a cuccai között, de ha van egy 3-ik, azt megérzi az ember fia. És szerintem ilyenkor mindenki elkezd nyomozni, ha érez valamit a párja iránt, ill. egy kicsit is benne van a féltékenység. Márpedig ha szerelem van, ott valamilyen formában a féltékenység is ott van kisebb-nagyobb mértékben. Szerintem ez így természetes. Persze vannak végletek, ami már nem nooooormális :-).

És a mai informatikai jellegű világban könnyű lenyomozni a dolgokat, ha az ember egy kicsit utánanéz. (pl. msn beállítástól függően ugyan, de lementi a saját meghajtóra a beszélgetéseket, aztán ott van a részletes lista lekérésének lehetősége a telefon szolgáltatótól, stb....).

2009. szept. 2. 12:15
 5/7 anonim ***** válasza:

"Nem érdekel, hogy a levét hol hagyja, csak a húsát hozza haza! :)"

ezen szétröhögtem magam.

De én azért ennyire nem vagyok megértő. Azt hiszem ha komolyan gyanakodnék és ő nem mondaná el v tagadna mikor már vannak jelek is akkor bármire képes lennék h megtudjam az igazságot, bármi legyen is az.

2009. szept. 2. 15:40
 6/7 A kérdező kommentje:

Köszi az utolsó két válaszolónak.Ilyesmi válaszokat szerettem volna kapni.

Hát milyen kapcsolat az ahol a másik oda viszi a levét ahová akarja?Döbbenet....legalábbis számomra!

2009. szept. 3. 09:12
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is van ilyen ismerősöm, akinek ilyen a felfogása ("mindegy, hova viszi a levét"). Látszólag halál jól elvannak, megbíznak egymásban, külön járnak szórakozni, stb. De ezzel szerintem pont a párkapcsolat lényegét, a kölcsönös vonzalmat kérdőjelezik meg. Hiszen ha vonzódok valakihez, akkor nem is kívánkozok külön utakra, vele együtt érzem jól magam. Csak akkor megyek valahova nélküle, ha tudom, hogy az adott program csak engem érdekel, Őt nem.
2009. szept. 3. 11:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!