Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Az normális, hogy a feleségem...

Az normális, hogy a feleségem a gyerek előtt veszik velem?

Figyelt kérdés
Az hagyján, ráadásul engem, és az anyámat is elmond mindennek.
2009. szept. 1. 07:33
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Hát azt csak Ti tudjátok, hogy miért veszekedtek és mi az ami annyira fontos, hogy nem várhat addig amig a gyerkőc elalszik, de ez semmiképpen nem normális így. Rossz neki nézni és, ha még picike akkor is érzi a feszültséget, ami nagyon nem jó.

Másrészt pedig csak rontja a gyerek rólad felállított képét.

A feleséged is észrevehetné és megpróbálhatná zárt ajtók mögött, kultúráltan megbeszélni a dolgokat.

2009. szept. 1. 08:24
 2/4 anonim ***** válasza:

Hát tudod én egész gyermekkoromat úgy éltem, hogy mindig elottem veszekedtek a szuleim... Néha ittak is, akkor meg pluszba megvolt a cirkusz. Ne tudd meg, hogy miket vágtak egymás fejéhez, ráadásul én voltam a békíto, így gyorsan fel kellett nolnom...

Gondolj csak bele, egy kisgyermek végig hallgatja a felnottek mocskolódását, aztán nyeljen le mindent és még o békítsen!

Maradtak is bennem nyomok, a mai napig fáj.

A feleségeddel meg beszéld meg, hogy legalább ne a gyerek elott veszekedjen veled, amúgy is felesleges ez a sok mocskolódás.

2009. szept. 2. 05:11
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem az nem normális, hogy veszekszik Veled. Lepd meg egy válóperrel.
2009. szept. 2. 09:14
 4/4 A kérdező kommentje:

Épp ezen goldolkodom!

Köszi a válaszokat!

2009. szept. 3. 13:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!