Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyukák! Mennyire akadnátok...

Anyukák! Mennyire akadnátok ki ha a lányotok rendes védekezés mellett teherbe esne? Támogatnátok az abirtuszban?

Figyelt kérdés
A kérdés csak elmèleti.
2013. jan. 24. 15:42
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
55%

Úgy gondolnám oka van, hogy így alakult. Mellette állnék, bárhogy dönt.

Bár nekem fiam van és csak 9 hónapos. :)

2013. jan. 24. 17:23
 22/29 anonim ***** válasza:
37%
20 éves felnött nőt nem köteles babástúl eltartani.
2013. jan. 24. 18:19
 23/29 anonim ***** válasza:

Nem is tudom hogyan és miért, nem én hoztam szóba a témát, de anyukám mondta, hogyha véletlenül becsúszna a baba, akkor nehogy elvetessem, majd megpróbálnak segíteni ahogyan csak tudnak. Nagyon meglepődtem megmondom őszintén. Bár így utólag belegondolva már nem annyira alaptalan, hiszen volt neki egy abortusza fiatal korában és mikor akartak babát már, akkor elvetélt. Aztán a testvérem később nehéz szülés volt, mert veszélyeztetett terhesként bent kellett feküdnie végig az anyukámnak.

Tehát ő emiatt mondta azt amit, mégis nagyon meglepett vele. És meg is nyugtatott a dolog.

Egyébként tabit szedek, tehát nem fog ez előfordulni.

2013. jan. 24. 21:02
 24/29 anonim ***** válasza:
21N
2013. jan. 24. 21:02
 25/29 anonim ***** válasza:

Mindegy hogy hogy esel teherbe attól a baba még ott marad

és a neveléséhez pénzt kell előteremteni.

Minél fiatalabb az anyuka annál valószinübb hogy nincs pénze a gyerekre és minden anyagi dond a nagyira szakad, sőt a fiatal anyukáknál gyakori hogy kitör rajtuk a bulizhatnék és a szaros pelusok cseréje is a nagyira szakad.

2013. jan. 25. 00:06
 26/29 anonim ***** válasza:
Az enyém nem akadt ki. 17 évesen estem teherbe. 15 éves koromtól fogamzásgátlóztam, mert nagyon össze-vissza volt a ciklusom, elviselhetetlen görcseim voltak, és mikor már minden homeopátiás, és egyéb gyógyszert kipróbáltunk, csak ez maradt, vagy a szenvedés. A barátommal 16 évesen jöttem össze, eleinte óvszert is használtunk, mert ugye "újak" voltunk egymásnak. Aztán 17 évesen derült ki, hogy terhes lettem, már majdnem 18 voltam. Elmondtam a szüleimnek, tudtam, hogy nem lesz ajtócsapkodás, pofozkodás, üvöltözés, hisz nem a fűvel-fával védekezés nélküli életstílusban sikerült a gyerek. Azt mondták, bárhogy döntök, támogatnak, de ők ésszerűbbnek látnák az abortuszt. Mi is annak láttuk. A barátom felajánlotta, hogy fizeti, de csak a felét engedték neki, a többit ők állták. Szerintem nagyon korrektül álltak a dologhoz, a mai napig hálás vagyok ezért nekik.
2013. jan. 25. 00:22
 27/29 anonim ***** válasza:
(Előző vagyok, most olvastam vissza a válaszokat. Láttam, volt aki felvetette, hogy a nők a fogamzásgátló rendszeres szedését állítják, mégis mennyinek becsúszik a gyerek. Én hüvelygyűrűt használtam, ezt nem szedni kell, nem igényel odafigyelést (csak a felhelyezés és kivétel dátumát kell figyelni), így bátran állíthatom, hogy a használata "rendszeres" volt, az előírtak szerint mindent betartva használtam ezt az eszközt.)
2013. jan. 25. 00:25
 28/29 anonim ***** válasza:
0%

nagyon nem vagyok abortuszpárti, pláne nem ilyen fiatalon. ha a sokadik gyerek lenne, akkor talán, de ugye az nem 10en 20onévesen jön össze.

ismerek olyan lányt, akinek 16 évesen volt abortusza. sztem ennyi idősen ne szexeljen, ha nem tud normálisan védekezni. én 17 évesen kezdtem a szexet, mindig figyeltünk, óvszer is szakadt már el, akkor mentem a 72 órás tabiért. most 25 vagyok, ha ne adj isten valami csoda folytán úgy hozná az élet, h megfoganna egy gyerek, akkor nem vetetném el, még ha most nem is érzem késznek magam erre.

2013. jan. 25. 12:03
 29/29 anonim ***** válasza:

ha még "kislány" tanul,otthon lakik sefix pasi-se meló akkor:igen

ha "nagylány" de vmiért nem akarja meg tartani akkor:igen

ha van saját normális élete és tud valaki másnak" egy gyereknek" normális életet biztositani és akarja is akkor:nem támogatnám

2013. febr. 12. 18:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!