Anyukák! Mennyire akadnátok ki ha a lányotok rendes védekezés mellett teherbe esne? Támogatnátok az abirtuszban?
Úgy gondolnám oka van, hogy így alakult. Mellette állnék, bárhogy dönt.
Bár nekem fiam van és csak 9 hónapos. :)
Nem is tudom hogyan és miért, nem én hoztam szóba a témát, de anyukám mondta, hogyha véletlenül becsúszna a baba, akkor nehogy elvetessem, majd megpróbálnak segíteni ahogyan csak tudnak. Nagyon meglepődtem megmondom őszintén. Bár így utólag belegondolva már nem annyira alaptalan, hiszen volt neki egy abortusza fiatal korában és mikor akartak babát már, akkor elvetélt. Aztán a testvérem később nehéz szülés volt, mert veszélyeztetett terhesként bent kellett feküdnie végig az anyukámnak.
Tehát ő emiatt mondta azt amit, mégis nagyon meglepett vele. És meg is nyugtatott a dolog.
Egyébként tabit szedek, tehát nem fog ez előfordulni.
Mindegy hogy hogy esel teherbe attól a baba még ott marad
és a neveléséhez pénzt kell előteremteni.
Minél fiatalabb az anyuka annál valószinübb hogy nincs pénze a gyerekre és minden anyagi dond a nagyira szakad, sőt a fiatal anyukáknál gyakori hogy kitör rajtuk a bulizhatnék és a szaros pelusok cseréje is a nagyira szakad.
nagyon nem vagyok abortuszpárti, pláne nem ilyen fiatalon. ha a sokadik gyerek lenne, akkor talán, de ugye az nem 10en 20onévesen jön össze.
ismerek olyan lányt, akinek 16 évesen volt abortusza. sztem ennyi idősen ne szexeljen, ha nem tud normálisan védekezni. én 17 évesen kezdtem a szexet, mindig figyeltünk, óvszer is szakadt már el, akkor mentem a 72 órás tabiért. most 25 vagyok, ha ne adj isten valami csoda folytán úgy hozná az élet, h megfoganna egy gyerek, akkor nem vetetném el, még ha most nem is érzem késznek magam erre.
ha még "kislány" tanul,otthon lakik sefix pasi-se meló akkor:igen
ha "nagylány" de vmiért nem akarja meg tartani akkor:igen
ha van saját normális élete és tud valaki másnak" egy gyereknek" normális életet biztositani és akarja is akkor:nem támogatnám
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!