Anyukák! Mennyire akadnátok ki ha a lányotok rendes védekezés mellett teherbe esne? Támogatnátok az abirtuszban?
Figyelt kérdés
A kérdés csak elmèleti.2013. jan. 24. 15:42
1/29 A kérdező kommentje:
*abortuszban
2013. jan. 24. 15:43
2/29 anonim válasza:
attül függ hány éves, van-e legalább egy érettségije, munkája, ha se érettségi se munka, akkor vessen magára, főleg 16 évesen vagy még korábban, anyagilag nem állok úgy, hogy a lányomat és a gyerekét is én neveljem
3/29 anonim válasza:
Mit takar a rendes védekezés? Mert pl. ha rendszeresen szedi a fog.gátlót, 1% az esélye a teherbeesésnek, mégis kb. minden 10. nő azt állítja, rendesen szedte, de terhes lett (ergo nem szedték rendesen)
Óvszer? Kiszakadt? Miért nem ment esemény utániért?
Spirál, megszakítás, stb. nem védekezés.
Nem örülnék nyilván, de nem cseszném le. Megkérdezném, hogy egész biztosan rendesen védekeztek-e. Ha abortusz szeretne, természetesen támogatnám, kifizetném neki.
4/29 anonim válasza:
Abban támogatnám amit ő szeretne, még akkor is ha naponta egy pohár vizet innék. Azért mert ez a szülő dolga. Egy 16 éves lányért az anyja felel. Inkább elásnám magam mint hogy ilyen helyzetben cserbe hagyjam.
5/29 anonim válasza:
2 Miért kitennéd őket az utcára? Csak gratulálni tudok.
6/29 anonim válasza:
nem tenném az utcára, de biztos nem tapsolva, vigyorogva fogadnám a hírt, mivel egyedül nevelem, de itt úgylátszik, mindenki tehetős, vagy mi a fene
7/29 anonim válasza:
neveljék fel azzal, akivel összehozta a lányom a gyereket
8/29 A kérdező kommentje:
20 éves vagyok,van érettségim munka is kilàtàsban van.Fogamzàsgàtlót rendesen szedem,többször àtràgtam a betegtàjékoztatót.Beszéltem anyummal róla hogy elég cink szerintem ha valaki emelett is tehrrbe esik.Végig ugy viselkedett mintha egyértelmü lenne h kidobna ha védekezés mellett beccsúszna.Pedig nem vagyok felelötlen.....
2013. jan. 24. 15:54
9/29 anonim válasza:
Nem akar ő kidobni, csak azt akarja, hogy nagyon vigyázz és szedd rendesen.
10/29 anonim válasza:
Most akkor terhes vagy, vagy sem?
A fogamzásgátló utasításait nem nehéz betartani. Minden nap ugyanakkor kell bevenni, állíts be hozzá egy jelzést a telefonodon. Hányás, hasmenés, antibiotikumok esetén kiegészítő védekezést kell alkalmazni. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!