Anyukák! Mennyire akadnátok ki ha a lányotok rendes védekezés mellett teherbe esne? Támogatnátok az abirtuszban?
Nos, én alapvetően abortusz ellenes vagyok,de nem minden áron...
Ha a lányom hallani sem akarna gyermekről, és anyagilag, valamint a kapcsolatában sem állna erre készen, nos akkor fájó szívvel,de igazat adnék neki.
Természetesen, ha rosszul állna anyagilag, de ragaszkodik a babához, abban is támogatnám, segítenék valahogy felnevelni.
Minden esetre, én felsorolnék neki minden eshetőséget és arra kérném, adjon egy kis gondolkozási időt magának.Mert mindkét döntésnek megvannak a maga kockázatai is, és visszacsinálni semmit nem lehet.
Kérdező, a magam részéről nem akadnék ki, miért akadjak ki azon a tényen, hogy ma még nincs 100%-os fogamzásgátló eszköz vagy eljárás.
A lányom meg abban támogatnám, amit szeretne, ez az ő meg a párja döntése, nem az enyém. Elmondanám, hogy az adott helyzetben a lehetőségekhez képest miben tudok segíteni az egyik és a másik esetben, azután majd a fiatalság eldönti:)
Ha valaki rendesen szedi a gyógyszert, nem lesz terhes. Azért találták ki.
Ha esetleg mégis becsúszna, akkor semmiképp nem támogatnám abban, hogy ölje meg az unokámat. Ha így alakult, segítenék neki mindenképpen. És nem a levegőbe beszélek, nekem is lányom van, felmerülhet a dolog pár év múlva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!