Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyukák! Mennyire akadnátok...

Anyukák! Mennyire akadnátok ki ha a lányotok rendes védekezés mellett teherbe esne? Támogatnátok az abirtuszban?

Figyelt kérdés
A kérdés csak elmèleti.
2013. jan. 24. 15:42
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
Nagyon vigyàzok,nem igazàn akarok még nagyon sokàig babàt.Én csak azt nem értem,hogy miért vet meg màr maga a tény miatt h szexuàlis életem van,mikor ö a semmire vàllalt gyereket 18 évesen úgy,hogy a nagyszüleim el is küldték otthonról.Én meg az elsö komoly kapcsolatomban 19 évesen vesztettem el a szüzességem.
2013. jan. 24. 15:59
 12/29 A kérdező kommentje:
Nem vagyok terhes,ott vqn a kérdés alatt hogy elméleti a dolog.
2013. jan. 24. 16:01
 13/29 anonim ***** válasza:
39%
Nem szívesen támogatnám az abortuszban, mert utána már nem biztos, hogy lehetne gyereke. Inkább a megtartásra próbálnám rábeszélni, és segítenék neki mindenben a baba körül.
2013. jan. 24. 16:02
 14/29 anonim ***** válasza:
66%
Hát pont azért aggódik, hogy nehogy te is az ő sorsára juss
2013. jan. 24. 16:06
 15/29 anonim ***** válasza:
66%
Valószínűleg nem megvet, csak rosszul fejezi ki az aggodalmát. Ha ő is ilyen nehéz körülmények között nevelt fel téged, akkor nyilván nem akarja, hogy erre a sorsra juss. Ne haragudj rá.
2013. jan. 24. 16:07
 16/29 anonim ***** válasza:
69%
Okos vagy hogy nagyon vigyázol, ha ez így marad akkor minden rendben lesz, nem leszel terhes. OFF: Nyílván az apa dolga is támogatni a gyerekét. De kiskorú esetén ez a szülők dolga is.
2013. jan. 24. 16:07
 17/29 anonim ***** válasza:
50%

Nos, én alapvetően abortusz ellenes vagyok,de nem minden áron...

Ha a lányom hallani sem akarna gyermekről, és anyagilag, valamint a kapcsolatában sem állna erre készen, nos akkor fájó szívvel,de igazat adnék neki.

Természetesen, ha rosszul állna anyagilag, de ragaszkodik a babához, abban is támogatnám, segítenék valahogy felnevelni.

Minden esetre, én felsorolnék neki minden eshetőséget és arra kérném, adjon egy kis gondolkozási időt magának.Mert mindkét döntésnek megvannak a maga kockázatai is, és visszacsinálni semmit nem lehet.

2013. jan. 24. 16:12
 18/29 anonim ***** válasza:
68%

Kérdező, a magam részéről nem akadnék ki, miért akadjak ki azon a tényen, hogy ma még nincs 100%-os fogamzásgátló eszköz vagy eljárás.

A lányom meg abban támogatnám, amit szeretne, ez az ő meg a párja döntése, nem az enyém. Elmondanám, hogy az adott helyzetben a lehetőségekhez képest miben tudok segíteni az egyik és a másik esetben, azután majd a fiatalság eldönti:)

2013. jan. 24. 16:17
 19/29 anonim ***** válasza:
43%
Apaként azt mondom, hogy a döntés joga minden esetben a teherbe esett nőé. A szülő dolga az hogy támogassa lányát a döntésében, gyereket elvetetni, őrökbe adni kb. ugyanakkora trauma, 20 éves nő esetében szerintem a gyermek megtartása a legjobb opció, de ezt senki más sem döntheti el helyette.
2013. jan. 24. 16:29
 20/29 anonim ***** válasza:
40%

Ha valaki rendesen szedi a gyógyszert, nem lesz terhes. Azért találták ki.

Ha esetleg mégis becsúszna, akkor semmiképp nem támogatnám abban, hogy ölje meg az unokámat. Ha így alakult, segítenék neki mindenképpen. És nem a levegőbe beszélek, nekem is lányom van, felmerülhet a dolog pár év múlva.

2013. jan. 24. 16:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!