Lehetséges hogy anyám megcsalja apámat?
Figyelt kérdés
anyám szekrényéből akartam kivenni egy zoknit, amikor találtam egy füzetet és egy kazettát...
a kazettát nem néztem meg viszont olyan ideges voltam hogy kinyitottam a füzetet (tudom nem lett volna szabad)
És mocskos idézetek voltak benne olyan..OLYAN dolgokról...
És a munkahelyén mindig olyan furcsa.. a pasival jókat szokott nevetni, és néha nem is alszik itthon mert elvileg egy barátnőjénél alszik mert későn érne haza a munkahelyéről..(egy másik városban dolgozik mint ahol mi lakunk)
Most így ahogy leírtam nem valami szép, én nagyon nagyon szeretem az anyukámat, és apukámat is.. de elgondolkodtam ezen..
Szerintetek igaz lehet vagy csak én beszélem be magamnak?
2013. jan. 24. 13:56
11/11 anonim válasza:
Azért ha zavarba jön nem hidd rögtön azt hogy csalja az apádat. Van egy 15 éves lányom, ha számon kérne rajtam egy szexkazettát az apjával, hát lehet én is habognék egy kicsit :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!