Hogyan lehet diszkréten közölni a férfiakkal, h foglalt vagyok?
Nagyon igyekszem figyelni rá, h ne csak a barátom töltse ki az életemet, és járok társaságba néha nélküle is.(csak pár hónapja vagyunk együtt) Jól is szoktam magam érezni, ez egy nagy társaság, és egy közös hobbi köt minket össze, mindig vannak találkozók és olyankor beülünk valahova, elbeszélgetünk. Mindenki felé nyitott vagyok és kedvesen elbeszélgetek de semmi jelt nem adok, mégis minden alkalommal van legalább egy férfi, aki érezteti, h többet akar, esetleg utána még írogat is. H szögezzem le már az elején, h van barátom, olyan bután veszi ki magát szerintem ha elkezdek mesélni h "múltkor a barátommal..." miközben tökre nem illik oda a téma. Nem is szeretem az olyan embereket akik csak a párjukról tudnak beszélni, főleg ha senki nem kérdezte...Van h inkább nem mondok semmit, és nem veszek tudomást az ő apró jeleikről, de egy idő után kínos lesz nekem, h tuti azt hiszi van vmi én meg becsapom....
Mit lehet tenni?
Szerintem simán szóba hozhatod a barátodat. Nem kel témát váltani ahhoz, hogy szóba hozd, én szinte bármihez tudom kapcsolni a barátomat. Pl hogy igen, mi is voltunk már ott... vagy amikor bevásároltunk a múltkor, találkoztunk valakivel, vagy láttunk valamit... nem tudom, minden témához teljesen természetesen tudom kapcsolni őt...
és nem kell kimondanod, hogy a barátoddal, csak egyszerűen többes számban beszélsz, nem TE csináltál valamit, hanem TI... abból fogják venni a lapot
Nyugodtan hozd szóba a barátodat. Ne rejtegesd, hogy van, mert ez neki is fájhat. De nem is kell mindenhol a szerelmedről beszélni, mert attól lehet hányni.
Egyszerűen csak az aktuális témák kapcsán ne titkold, hogy van. Ha annyit mondasz, hogy 'moziban voltuk a barátommal', vagy 'a Gábor egy barátja ajánlotta ezt a bort', akkor mindenkinek le fog esni, hogy nem egy puszipajtásoddal voltál filmet nézni és nem is egy olyan pasira hivatkozol ilyen természetességgel, akihez semmi közöd.
Ha ez nem megy, akkor sajnos időnként ki kell mondani, amit ki kell. És idejében ;-)
az a típus aki hamar elkezd nyomulni, azoknak nem fáj annyira, ha kiderül, hogy foglalt vagy
akit érdekel a másik, az tájékozódik, akár a beszélgetésekbe bevonva, hogy kiderüljön, van-e párod, vagy ha nincs akkor érdekel-e ő, vagy egy kapcsolat lehetősége
szia! én is gyakran járok hasonlóan, nem is kell elmennem szórakozni nélküle, bőven elég ha várom reggel a bkv-t... nem azért mert annyira csinos vagyok :P hanem olyan a kisugárzásom, messziről látszik, hogy nyitott vagyok az emberekre. Ha esetleg elbeszélgetek az illetővel akkor is az első 10 mondat után kiderül hogy van párom, mivel majdnem minden témába bele tudom szőni azt hogy a párom, a barátom így meg így, szándékosan így irányítom a beszélgetést, így nm az van, hogy egy sima beszélgetéskor az orra alá dörgölöm, hogy foglalt vagyok, hanem fesztelenül, elsütök egy olyan mondatot, amiben benne van, természetesen fontos, hogy tényleg ne egy odaszúrt idétlen mondat legyen... nem is kell többet, mert tényleg béna, ha az ember mindig a párjáról anekdotázik idegeneknek. Nem tapasztaltam olyat, hogy akkor egyből otthagynának, vagy tovább nem mesélnének, de a nyomulásból visszavesznek, de elő fordult már így is, hogy kaptam a névjegykártyát, ha mégis találkoznék, vagy segítség kell pl az ő szakmájában....
rosszabb ha meghagyod abban a hitben, hogy van esélye
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!