Vissza az exet, ha már foglalt?
Volt egy srác,akivel tök jól elvoltam,ő elvileg szerelmes volt belém nagyon...kb 4hónapig jól elvoltunk tényleg.Aztán hirtelen eltűnt-nem keresett stb,én pedig összejöttem mással...Mikor 6hónap után véletlenül összefutottunk a villamoson,egyből írt sms-t hogy mennyire szerelmes még belém stb,találkoztunk még kb 2x 5-10percet de ennyi volt.Megírtam neki később,hogy 6hónap eltűnés után,már hiába akarna valamit,nekem anno nagyon rosszul esett,hogy nem válaszolt semmire és eltűnt...Aztán neki is volt már akkor barátnője(én nem tudtam róla!).Mikor megtudtam,szinte biztos voltam benne,hogy nem boldog!Viszont én akkor azt hittem h boldog vagyok mással.Aztán szakított a csajával,én is az akkori párommal,és újra felvettük a kapcsolatot.Lefeküdtünk stb,átbeszéltünk 1-2 dolgot,de csalódtam ismét...Pedig újra mondta,h szeret.Ez a tipikus esete annak, mikor már összevissza kics*szünk egymással..Szívem szerint még mindig örülnék,ha írna nekem,hisz itt lakik csak pár percre,de ez egy idióta bugyuta kapcsolat lenne csak szerintem..Valahol fáj,mert félek,hogy összefutunk az utcán,és akkor tuti megremeg a lábam:( Pedig nem jóképű,hülye a stílusa,kötöszködős stb,de a szex az jó volt vele,meg csak úgy el lenni :) hülyéskedni... Szerintem amíg el nem költözök messzire,addig a múltbéli dolgaimmal nem tudok elszámolni.
24n
"Ha voltál már úgy, hogy az exed szakítás után összejött valakivel, de nem volt vele boldog és gondolkozott, hogy visszacsinálja veled"
Nem volt ilyen, egyébként ezt hívják úgy, hogy "ha nincs ló, jó a szamár is". Akinek egy kicsit is fejlett önérzete van, az nem megy bele egy ilyen "ajánlatba".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!