Támogatnátok a gyereketek egyetemi tanulmányait, ha olyan szakra menne, amivel szinte semmire sem megy?
Figyelt kérdés
Ma összefutottam 2 volt osztálytársammal, kulturológiára járnak, nagyban dicsekedtek, hogy csak két vizsgájuk volt, ráadásul az egyik csak az volt, hogy le kellett írni, hogy mit láttak a múzeumban.Aztán közbeszólt egy harmadik lány aki ott ült mellettük, ő ott akarja hagyni a sulit, mert semmit se tanulnak, lakás sokba kerül, munkát csak hébe hóba talál, kulturológiával maximum irodába, vagy betanított munkára mehet.Erre a két volt osztálytársam rávágta:Miért hagyod itt a sulit, ez tök jó, apád anyád pénzel még négy évig, semmi gondod sincs, tanulni nem kell, elég ha puskázol, lemásolod a szomszédről, és lesz a neved mellett pár betű.Ledöbbentem ezen, de nagyon, hogy hogy gondolkodik néhány ember.2013. jan. 23. 20:43
22/23 anonim válasza:
kérdező, te milyen szakra jársz? hogy értetted hogy "börtön"?
23/23 anonim válasza:
Nem értem, hogy a 15-ös válaszomon mit kellett ennyire lepontozni, de mindegy.
Furák itt az emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!