Miért ordibál velem anyukám?
"de az h nem ismeri a saját gyerekét. és nem hallgatja meg?? nem magyarázhatja meg???"
És te honnan tudod,hogy ez valójában hogy van.
Én sem vagyok olyan öreg,de nem szeretem ha egyből a szülőket szidja mindenki!
Kérdező te mennyi idős vagy?
Nem tanultam magam agyon, bár nekem nem kellett ennyire titkolózni, mert első kettőbe voltam mindig a tanulmányi átlagban.
Most egyetemre járok.
"ha kikérdezi és nem tudja azt mondom oké jogosan ordit."
na ez az,ezt nem tudhatja senki,mint mondtam,a fiatalok meg szeretnek túlozni:
egy anyuka,aki tudja hogy milyen sz@r körülmények uralkodnak,és nem akarja,hogy a lánya egy gyári dolgozó legyen,szeretné,ha sikeres lenne a lánya,a jó jegyek meg sokat számítanak,noszogatja a lányt,hogy tanuljon
én is hétvégén engedném gépezni,vagy ha együtt átnéztük a házit,és mindent megtanult
a lány szemében az anyuka,meg egy idegbeteg,aki jogtalanul kiabál,és az őrületbe kergeti a hülye tanulással,mikor ott a facebook,meg várják a barátok msn-en.....
igen ebben teljesen igazat adok neked. de a példa azt mutatja hogy szarik a gyerekre csak orditani tud.
nyilván ez is csak tipp de nekem nem ugy tünik mintha törödne vele.
talán a kérdezö elhint egy két infot még mielött kitör a háboru XDD
Nyisd ki a táskád.
Mondjuk én tényleg nem tanultam, de annyi "eszem" volt, hogy kinyitom a táskát, pár tankönyvet széthagytam, törikönyvbe rejtve olvastam a regényeket, dalszöveg fordítás mellett nyitva volt a matekkönyv, és néha ránéztem, mintha feladatokat oldottam volna meg... légy kreatív.
ma 02:27
:))
Hát igen,azt senki sem figyelte hogy szegénnyel kiabál az anyukája,pedig biztos tanul,de a hajamat,LY-vel írja :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!