Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ordibál velem anyukám?

Miért ordibál velem anyukám?

Figyelt kérdés
Bejön a szobámba, hogy nem tanultam meg,hogy mindig csak a számítógép! De honnan veszi,hogy nem tanulok meg,hogy egész végig számítógépezek..ha nincs is itthon hanem dolgozik!Komolyan a halyamat tépem az ilyen dolgoktól! Abból következtet,hogy nincs nyitva a táskám,meg ha hazaér akkor már itt ülök mert már mindent megcsináltam!
2013. jan. 22. 18:21
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
ez én nem is firtatom... de ha tényleg tanul ez a szerencsétlen akkor nem értem mi a gáz. mondjuk nem tudom miylen tanulo de ha jo akkor miért ne gépezhetne? föleg ha tanulás után teszi?nem azt mondtam h nincs igaza soha a szülöknek. de az h nem ismeri a saját gyerekét. és nem hallgatja meg?? nem magyarázhatja meg???
2013. jan. 22. 18:50
 12/20 anonim ***** válasza:

"de az h nem ismeri a saját gyerekét. és nem hallgatja meg?? nem magyarázhatja meg???"

És te honnan tudod,hogy ez valójában hogy van.

Én sem vagyok olyan öreg,de nem szeretem ha egyből a szülőket szidja mindenki!

Kérdező te mennyi idős vagy?

2013. jan. 22. 18:52
 13/20 Pendulum92 ***** válasza:

Nem tanultam magam agyon, bár nekem nem kellett ennyire titkolózni, mert első kettőbe voltam mindig a tanulmányi átlagban.

Most egyetemre járok.

2013. jan. 22. 18:54
 14/20 anonim ***** válasza:
mondjuk abbol amit a kérdezö leirt?? abbol veszi h nincs nyitva táska stb stb stb...legalább kérdezné ki a leckét....nincs bizonyitéka. ha kikérdezi és nem tudja azt mondom oké jogosan ordit.
2013. jan. 22. 18:54
 15/20 anonim ***** válasza:

"ha kikérdezi és nem tudja azt mondom oké jogosan ordit."

na ez az,ezt nem tudhatja senki,mint mondtam,a fiatalok meg szeretnek túlozni:

egy anyuka,aki tudja hogy milyen sz@r körülmények uralkodnak,és nem akarja,hogy a lánya egy gyári dolgozó legyen,szeretné,ha sikeres lenne a lánya,a jó jegyek meg sokat számítanak,noszogatja a lányt,hogy tanuljon

én is hétvégén engedném gépezni,vagy ha együtt átnéztük a házit,és mindent megtanult

a lány szemében az anyuka,meg egy idegbeteg,aki jogtalanul kiabál,és az őrületbe kergeti a hülye tanulással,mikor ott a facebook,meg várják a barátok msn-en.....

2013. jan. 22. 19:01
 16/20 anonim ***** válasza:

igen ebben teljesen igazat adok neked. de a példa azt mutatja hogy szarik a gyerekre csak orditani tud.

nyilván ez is csak tipp de nekem nem ugy tünik mintha törödne vele.

talán a kérdezö elhint egy két infot még mielött kitör a háboru XDD

2013. jan. 22. 19:03
 17/20 anonim ***** válasza:
kicsit bővebb infó anyukádról tényleg jöhetne!
2013. jan. 22. 19:15
 18/20 anonim ***** válasza:

Nyisd ki a táskád.

Mondjuk én tényleg nem tanultam, de annyi "eszem" volt, hogy kinyitom a táskát, pár tankönyvet széthagytam, törikönyvbe rejtve olvastam a regényeket, dalszöveg fordítás mellett nyitva volt a matekkönyv, és néha ránéztem, mintha feladatokat oldottam volna meg... légy kreatív.

2013. jan. 22. 22:08
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom a jegyeidből látja hogy nem tanulsz. Meg ilyet leírni, hogy "halyam"?????????? Látszik, hogy tanulatlan vagy.
2013. jan. 23. 02:27
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

ma 02:27

:))

Hát igen,azt senki sem figyelte hogy szegénnyel kiabál az anyukája,pedig biztos tanul,de a hajamat,LY-vel írja :DD

2013. jan. 23. 11:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!