Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyukám alkoholista már vagy...

Anyukám alkoholista már vagy 5éve mit tegyek? (Bőv. )

Figyelt kérdés

Nem csinál semmit itthon,nem főz ránk,nem mos,nem takarít,egész álló nap a gép elött ül iszik és bagózik.

én még suliba járok,igazából tönkreteszi a fiatalkoromat,bulizni álmomban se lenne időm se semmi másra..,van 2 öcsém,nem akarom hogy nekik is ilyen életük legyen..Anyámnak próbáltam elmagyarázni hogy ez így nem élet,beszélni sem lehet vele mert olyan részeg hogy néha nekem kell lefektetnem,ha meg szóba áll velem kiabál és parancsolgat,én vettem át az "anya" szerepét a családban...mit tehetnék?és miért teszi ezt velem?

2013. jan. 11. 18:21
 1/3 anonim válasza:

Piát, bagót kidobni, pénz elvenni tőle, elrejteni. Ha kijózanodott akkor beszélni vele komolyan.

Így elsőre, de aztán valószínűleg nagyon próbálkozni fog, hogy újra szerezzen, szóval lehet többre lesz szükség.

2013. jan. 11. 18:28
 2/3 anonim válasza:
Mert ez a szenvedélye ezért teszi azt amit tesz. Kérj valakitől segítséget, mond el mivan anyukáddal, és elkéne vinni egy elvonóra mert komolyabb baj is lehet vele. és akkor már késő lesz.
2013. jan. 11. 19:02
 3/3 anonim ***** válasza:
Miből telik neki erre?
2013. jan. 11. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!