Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ordibál velem anyukám?

Miért ordibál velem anyukám?

Figyelt kérdés
Bejön a szobámba, hogy nem tanultam meg,hogy mindig csak a számítógép! De honnan veszi,hogy nem tanulok meg,hogy egész végig számítógépezek..ha nincs is itthon hanem dolgozik!Komolyan a halyamat tépem az ilyen dolgoktól! Abból következtet,hogy nincs nyitva a táskám,meg ha hazaér akkor már itt ülök mert már mindent megcsináltam!
2013. jan. 22. 18:21
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
27%

"Miért ordibál velem anyukám?"

Ezt mondjuk már megválaszoltad!

"hogy nem tanultam meg,hogy mindig csak a számítógép!"

Amúgy van akit lelkileg terrorizálnak,vernek a szülei,kenyérből nem eszik eleget szegény gyerek,a mai fiatalság,meg már ennyitől ki van akadva.......nyaff nyaff

2013. jan. 22. 18:24
 2/20 anonim ***** válasza:
33%
csak az előttem szólót tudom megerősíteni.......
2013. jan. 22. 18:27
 3/20 anonim ***** válasza:
97%
halyamat.. :DDD
2013. jan. 22. 18:30
 4/20 anonim ***** válasza:
84%
Csináld fordítva. Gépezz míg dolgozik, aztán mikor jön haza akkor kezdj tanulni.
2013. jan. 22. 18:33
 5/20 anonim ***** válasza:
74%

tökmindegy mi miatt üvöltenek veled,lehetsz te az atyauristen is ne mondjátok már h kacsalábon forgo palotában 100fogásos kaja mellett nem lehet valaki lelkironcs...

föleg ha igazságtalanul üvöltenek veled és meg se hallgatnak és nem hisznek neked.és minden nap ezt kell hallgatnod, ahelyett h megkérdeznék milyen napod volt....

2013. jan. 22. 18:33
 6/20 poet1 ***** válasza:
97%
ha tanultál,automatikusan kezdd neki a leckét mondani. A legjobb gyógyszer. Remélem a nyelvtant is tudod, mert ez jó a haJhullás ellen!
2013. jan. 22. 18:35
 7/20 A kérdező kommentje:
5-ik válaszolónak van igaza..mert én megtanulok,és aztán gépezek !Nem hisznek nekem... de hát ez van :(
2013. jan. 22. 18:47
 8/20 anonim ***** válasza:
54%

"tökmindegy mi miatt üvöltenek veled,lehetsz te az atyauristen is ne mondjátok már h kacsalábon forgo palotában 100fogásos kaja mellett nem lehet valaki lelkironcs.."

Nem!

Csak sok fiatal ki van akadva,ide jár fel panaszkodni,mi meg szidjuk a csúnya,gonosz szülőket,holott köztudott hogy a tinik ebben a korban elég érzékenyek mindenre,mondom úgy,hogy én is az voltam,és én idegbetegnek láttam anyumat,most meg már 24 éves fejjel beismerem hogy azért nem volt akkora nagy házisárkány,volt amiben igaza volt.......

9/20 Pendulum92 ***** válasza:
100%
Ameddig dolgozik, addig gépezz. Aztán ha hazajött kezdj el gyorsan tanulni. Régi jó kis rafinéria :D
 10/20 anonim ***** válasza:
100%

ma 18:47

Azért a jegyeiden csak észre tudja venni,hogy tényleg tanulsz e,vagy van valami valóságalapja annak,hogy egyből a gépezés,ha amúgy jó jegeid vannak......engem is folyton a tanulással szekált anyu,most hogy csak egy egyszerű gyári munkás lett belőlem,már azt kívánom bár hallgattam volna rá.

2013. jan. 22. 18:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!