Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kinek es miert orome, hogy...

Kinek es miert orome, hogy mas boldogsagat kritizalja, es hulyesegeket jovendoljon?

Figyelt kérdés

Tobb ember van korulottem, akik allandoan epes megjegyzeseket tesznek masokra...ha valaki boldog a parjaval akkor szerintuk tuti megjatsza magat, pedig ez hulyeseg...

En 2 eve vagyok a parommal, es allandoan mindenkitol azt hallom, hogy ugyis mindjart szakitotok, ugysem fogjatok birni(sajnos egy idore el kell koltoznunk mas-mas varosba)...meg hogy elnetek kell, nem maradhattok egymas mellett eletetek vegeig...ha en igy jol erzem magam es en igy elek akkor kit miert zavar? miert baj az hogy hetente nem valtogatom a barataimat, nem smarolok fuvel-faval ennyi idosen? miert baj az hogy en 19 evesen holtbiztos vagyok, hogy kivel szeretnem leelni az eletemet? ez miert faj embereknek?

sokan megkeseredettsegukben is fujnak es epes megjegyzeseket tesznek, pedig attol nekik nem konnyebb...en ezt nem ertem...

2009. aug. 31. 12:35
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
koszi szepen, Neked gratulalok a csaladhoz es Nektek is sok boldogsagot kivanok:)
2009. aug. 31. 13:52
 12/15 anonim ***** válasza:

Vannak akik ilyen fiatalon is tudják mit szeretnének, de vannak akik csak azt hiszik, hogy tudják. Én nem is tudtam volna egy kapcsolatomban sem lenni, ha nem azt érzem hogy vele akarok lenni életem végéig. És mégis, már a harmadik komoly kapcsolatom van.

Nemtudom milyenek a barátnőid, de két lehetőség ami szerintem biztos, vagy tényleg nagyon irigyek rád, és nem hiszik el, hogy boldog vagy, vagy a másik lehetőség, hogy ők látnak jeleket amiből azt gondolják hogy te nem vagy boldog és csak áltatod magadat. Az első esetben ilyenekkel nem szabadna foglalkoznod, mert ők nem barátok, a második esetben pedig épp hogy az igaz barátok véleményére néha adni kell, mert gyakran járnak vakon az emberek és beszélik be, hogy teljesen boldogok és minden rendben van.

2009. aug. 31. 13:55
 13/15 A kérdező kommentje:

Kedves elozo! :)

Termeszetesen nem a barataimrol beszeltem, hanem mondjuk ismerosokrol, volt evfolyamtarsakrol, idosebb nenikrol-bacsikrol....inkabb kivulallo emberektol akiknek semmi kozuk...

2009. aug. 31. 14:15
 14/15 anonim ***** válasza:
Igen, biztosan vannak, akik irigyek, ezért jegyzik meg az epés megjegyzéseket. De biztosan van olyan is, aki a saját rossz tapasztalatából merít, mert lehet, hogy ő már túl van egy-két rossz kapcsolaton, házasságon, netán pont azért ment tönkre a házassága, mert hosszabb időre külön kellett menniük. Szóval szerintem mindkettő. De ne foglalkozz ezekkel. Mégpedig azért, mert bárhogy is lesz, ha Te hiszel abban és a párod is, hogy együtt maradtok, akkor mondhat bárki bármit, akkor is együtt fogtok maradni. Ha sok-sok toleranciával, szeretettel van fűszerezve a kapcsolatotok, akkor az idő múlásával sem fog csökkenni a szerelem. Ha viszont nem ez a jövőtök, akkor is gondolom ezt most nem látni és ígyis-úgyis együtt maradtok, maximum később a hibáitokból tanultok.
2009. aug. 31. 14:39
 15/15 A kérdező kommentje:
14:39 koszi
2009. aug. 31. 14:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!