Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Első osztályos anyukák?

Első osztályos anyukák?

Figyelt kérdés
Hogy készültök a holnapi napra mivel biztatjátok csemetéket, az enyém nagyon izgul.
2009. aug. 31. 11:43
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
mennyire jó lesz, milyen sok barátja lesz, mennyit játszhat, milyen sok játékkal, megtanul írni, és írhat naplót, megtanul olvasni, kedvenc meséit is el tudja majd olvasni, stb, stb...
2009. aug. 31. 11:51
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia!!

Én jobban izgulok mint a lányom:)

Valamilyen szinten a szülönek is meg kell felelni.

2009. aug. 31. 11:52
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Egyik ismerősöm kislánya is holnap megy elsőbe...ma reggel pedig "szerzett" egy kis gipszet a lábára. Annyira sajnálom szegényt....
2009. aug. 31. 12:19
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Én tanítónő vagyok és nem kell aggódni! :)

Az új osztályfőnökök is nagyon izgulnak, hogy hogyan fognak megfelelni a szülők elvárásainak és hogy milyen lesz az új osztály! :)

Úgyhogy most elég nagy az izgalom mindenhol!

Én azt tanácsolnám, hogy beszélgessetek a gyerekekkel! Mondjátok el neki, hogy miért kell iskolába járni és mi fogja őket ott várni. Így legalább nem éri őket váratlanul a helyzet. Esetleg beköthetitek közösen az új könyveket, lehet azokat közösen lapozgatni, az olvasókönyvből olvasni, hogy meglegyen a gyerkőcnek az első jó élménye a tanulásról. Az első napokban különösen érdeklődjétek meg a pedagógusoktól, hogy hogyan viseli a gyerek az új közösséget, hogyan megy a beilleszkedés, hiszen ha gondok vannak, azt a gyökerénél kell kezelni, minél előbb!

De hajrá és sok sikert, jó tanulást az új általános iskolásoknak (is)! :)

Anyukáknak és apukáknak üzenem, nyugalom, mindenki ugyanígy izgul! :)

2009. aug. 31. 12:24
 5/7 A kérdező kommentje:
Együtt csináltunk mindent ami az iskolával kapcsolatos kezdve a vásárlástól ott mindent Ő választhatott ki együtt fedtük és címkéztünk mindent. Na persze bennem is van drukk de kibe ne lenne.
2009. aug. 31. 12:40
 6/7 anonim ***** válasza:
A lányod most megy harmadik osztályba igaz :)?
2011. aug. 14. 14:18
 7/7 A kérdező kommentje:

Igen most lesz 3.oszt. De fiam van ;-)

Miért kérdezed?

2011. aug. 16. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!